2017 m. liepos 9 d., sekmadienis

Omnitel internetas akcijos

Omnitel internetas akcijos Visos „Telia“ akcijos ir pasiūlymai. Pradinė įmoka 1,00 Eur Kaina su nuolaida 313,00 Eur. Samsung Galaxy S7 Edge auksiniams klientams. Mobilaus ryšio, interneto ir televizijos paslaugos privatiems klientams. Planai ir įranga pagal jūsų poreikius lanksčiomis mokėjimo sąlygomis. BITĖS akcijos ir dovanos su planais ir išmaniaisiais. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Omnitel.


Pries tris savaites is omnitel uzsisakiau interneto plana ir marsrutizatoriu, o is teo emiau kompiuteri. Išsirink sau tinkamiausią pokalbių, SMS bei interneto planą, o tada jau kalbėk, rašyk ir naršyk į valias. EŽIO mokėjimo planai Tavo poreikiams. TELE2 ir OMNITEL tinkluose – 0,02 Eur; BITĖS tinkluose – išnaudojus dienos. Mobilusis ryšys nuo pokalbių ir SMS pereina prie mobiliojo interneto. Tiesa, prieš 7 metus, kai tos akcijos buvo itin paplitusios, tarptinklinių. Beje, jis pastebėjo, kad vykstančios akcijos jų klientams jau dabar leidžia sutaupyti. Esu susipažinęs(-usi) ir sutinku su akcijos P1011N3OPT sąlygomis:.


Omnitel“ pakeitė kainodarą ir atpigino mobilųjį internetą. OMNITEL dėl savo kaltės nutraukus judriojo telefono ryšio paslaugų teikimą ar. Pasitikrinkite MEZON interneto aprėpties žemėlapyje kokiomis paslaugomis galite naudotis. Neribotas internetas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose. Todėl mažesnių kainų ar akcijų reklamos manęs jau nevilioja. Plepėti aš tuščiai nemėgstu, SMS tingiu rinkti, interneto net keliais mobiliais.


GB – 10 litų (šiuo metu taikoma akcija; įprastinė kaina – 17 litų).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...