2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Padėka tėvams mokykloje

Padėka tėvams mokykloje Juk mokinių esminių vertybių bei dalykinių kompetencijų tobulinimas yra bendras tėvų ir mokyklos rūpestis. Tik pagarbus ir geranoriškas mūsų. MM diena Marijampolėje: padėkos tėvams, jaudinančios mokinių istorijos ir.

Padėka tėvams mokykloje
Aktyvūs mokiniai pasakojo apie renginius mokykloje, lankomus įvairius būrelius. Vidai Žalpienei už labai gerą dukros Viktorijos mokymąsi, pavyzdingą elgesį ir aktyvią veiklą klasėje ir mokykloje. Nuoširdžiai dėkojame 3 klasės mokinio Liutauro Šimkaus mamai Jolantai Šimkuvienei už padovanotas gėles, skirtas papuošti mokyklos aplinkai ir mokyklai 20. Bukonių pagrindinės mokyklos Tėvų skatinimo tvarka (toliau – Tvarka).


Padėka tėvams mokykloje
Padėka elektroniniame dienyne už labai gerą vaikų auklėjimą, mokslo metų eigoje. Klasių vadovai galėjo siūlyti aktyviausiai per šiuos mokslo metus mokyklos gyvenime dalyvavusius tėvus, kurie šventės metu buvo apdovanoti. Juk tėvų ir mokyklos šiltas, draugiškas, nuoširdus ir glaudus bendradarbiavimas, tėvų įsitraukimas į. Vidzgirio mokykloje pamokas tėvams vedė vaikai. Manome, kad nėra tokių padėkos žodžių, kuriais galima būtų išsakyti dėkingumą tėvams. Padėka taip pat įteikta ir ilgamečiam mokyklos tėvų komiteto pirmininkui. Biržų rajono savivaldybės vadovai padėkojo mokyklų bendruomenėms už kūrybišką darbą kuriant miesto puošimą šventiniu laikotarpiu. Tėvams džiaugsmas ir begalinis rūpestis – užauginti sveiką, stiprų žmogų.


Direktoriaus įsakymu pareikšta padėka mokiniui, padėka tėvams;.

Padėka tėvams mokykloje
Tėvų bendradarbiavimo mokykloje kokybė: siekiamybė. Mokyklos padėka tėvams (globėjams, rūpintojams);. Mes(klasės tėvų komiteto nariai)atėjome išreikšti padėką savo klasės. GPM pervedimą mokyklai bei kvietė ir toliau remti mokyklą. Susirinkime pranešimus skaitė: psichologė Raminta Beinerytė “Gabių vaikų. Baltijos“ pagrindinėje mokykloje vyko lavinamosios ir specialiųjų klasių sveikinimų. Gėlėmis nešini į mokyklą rinkosi abiturientai, kad pasakytų sudie namams.


Abiturientų vardu nuoširdžius padėkos žodžius tėvams ir. Padėkos lašeliai“, skirtas Šeimos dienai. Fizikos konkurse dalyvavo mūsų mokyklos ME-15 grupės mokinys Dmitrij. Be uniformos mokinys į mokyklą gali atvykti paskutinį mėnesio pirmadienį, akcijų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...