2017 m. liepos 3 d., pirmadienis

Papuosalai knyga

Papuosalai knyga Norėdami jums pasiūlyti geresnę Knygos. Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €.

Papuosalai knyga
Beverly Cleary knyga „Įkyrėlė Ramona”. Parodytos technikos su pavyzdžiais, aprašymais ir nuotraukomis. Pirmoji knyga Lietuvoje apie sutažo technika sukurtus papuošalus! Sutažas – tai ne kovos menas ir ne koks nors gurmaniškas patiekalas!
Papuosalai knyga
Didžioji rankdarbių knyga: išsamios instrukcijos ir gausybė įdėjų - Neringa. I PRAŠMATNI MAŽA KNYGUTĖ apie papuošalų derinimą yra nepamainoma bet kokia proga: nuo klasikinių perlų iki išraiškingų ir ekscentriškų papuošalų.


Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo. Santrauka: Šioje knygoje atskleisime paslaptis ir technikas,kaip patiems susikurti nuostabių papuošalų. Viskas aiškiai išdėstyta ir pavaizduota nuotraukose. Kuriame papuošalus sutažo technika, pagal R. Originalus, atsidarantis sidabru dengtas kaklo papuošalas „Knyga“. Knyga „Kalėdiniai papuošalai“, įkvėpta kalėdinės tradicijos, siūlo keliasdešimt idėjų, kaip pasiruošti Kalėdoms, kad šventė taptų išties išskirtinė ir ypatinga – jūsų. Tai knygos, iš kurios jis pagamintas, pavadinimas.

Papuosalai knyga
Papuošalas pilnai padengtas sidabru. Kitos: Knyga "Kasos ir papuošalai" Vilnius.


Knyga su šukuosenom vaikams ir ainstrukcijom, kaip pasidaryti visokius pauošalus - iš papje mache, modilino ir tt. Vyrams - knygos apie investicijas, nekilnojamąjį turtą, užrašų knygelė odiniais. Moterims - papuošalai iš gintaro, rausvo cirkonio, bilietai į žymaus dizainerio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...