2017 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Parduodu spinta kaune

Parduodu spinta kaune Spinta su komodomis ir kiti namo baldai. Parduodama 4 durų spinta ir komoda su pakabinamu veidrodžiu. Naujos ir naudotos spintos bei komodos.

Parduodu spinta kaune
Rankinę siuvimo mašiną ir spintą, abi gerame stovyje, apie 60 metų senumo. Kuriame dizainą,projektuojame ir gaminame miegamojo baldus,spintas. Parduodu nenaudotą spintą su smulkiais defektais. Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje.


Parduodu spinta kaune
Kaina 115 € ☎ 865012579 Kaunas Yra galimybė atvežti, užnešti. Paieškos žodžiai šiam skelbimui: spinta parduodu. Vienoj pusėj 4 lentynos, kitoj - lentyna viršuj ir kabykla. Autorius: Dina (Paieškoti daugiau šio autoriaus skelbimų). VESIDA specialūs pasiūlymai ir akcijos. Liudmila Aleks, Jelena Aliona Matuzeviciene. Platus asortimentas, greitas pristatymas, patogus atsiskaitymas. Kaunas, Klaipėda, Marijampolė, Panevėžys, Šiauliai, Vilnius, Akmenė, Alytus, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava.


Turto banko atstovės Girdos Valiulytės teigimu, namo dalis parduodama aukcione, nes valstybės.

Parduodu spinta kaune
Pigiai parduodu sofa lova, 4-iu duru spinta su antresolem. Spintos stumdomom durim - platus pasirinkimas. TEKSTILINĖ DRABUŽIŲ SPINTA SU 3 LENTYNĖLĖMIS. Kaune be baldų taip pat prekiaujame. Pagaminta iš orui pralaidaus audinio.


Tvarkingas rūsio sandėlis su gerom metalinėm durimis. Vilniaus IKEA nupirkt ir į Elektrėnus, Kauną atvežt. Dovanoju naujus stovelius laikrodžiui ką nors perkančiai iš mano vinted spintos. Komodos Drabužių tvarkyklės Atvira drabužių ir batų laikymo sistema Įmontuojamos drabužių spintos Kabliukai ir pakabos Kabyklos ir stovai Batų spintelės Batų. Rudos spalvos, talpi DOMBÅS spinta gaminta IKEA. UAB KALIDA minkštų baldų ir auto salonų remontas Jau daugiau nei 20 metų remontuojame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...