2017 m. liepos 6 d., ketvirtadienis

Prekes su defektais

Prekes su defektais Kiekvienos prekės aprašyme rasite aprašytą defektą dėl kurios ji. Prekės su smulkiais defektais internetu pigiau elektroninėje parduotuvėje Bigbox. Reely EXCEED 2,4 GHz" sraigtasparnis su nuotoliniu valdymu, su defektu.

Prekes su defektais
Dažniausiai defektus galima pašalinti savarankiškai ir taip sutaupyti, nes prekės su defektais yra žymiai pigesnės. A-DATA 1TB Portable Hard Drive NH92 (Blue), Color. Pagrindinė įmonės veikla – prekyba nauja bei defektuota stambiąja buities technika.


Nauja su išorės defektais nukainota buitinė technika Mes prekiaujame nauja ir nauja.

Prekes su defektais
Prekės : orkaitės, gartraukiai, indaplovės, šaldytuvai, šaldikliai, skalbimo. Pirkom ir mes vokišką šaldiklį su išoriniais defektais. Internetinėje parduotuvėje kainos nurodytos be nuolaidos. Nuolaida bus pritaikyta, išrašius sąskaitą. Prekiaujame naudota bei nauja su išorės defektais buitine technika. Naujos (su transportavimo defektais) ir naudotos. Didžiausios Baltijos šalyse internetinės parduotuvės asortimentas: Kvepalai, Buitinė technika, Elektronika, Baldai.


Vyno šaldytuvas Liebherr WK 4677 (su defektas). Taip pat prekes perkame iš Anglijos ir Airijos prekybinių tinklų, kurios buvo naudojamos.

Prekes su defektais
Turite teisę reikalauti, kad dvejus metus nuo įsigijimo prekės su defektais būtų pataisytos arba pakeistos visoje ES. Kas apmoka siuntimo išlaidas, jei turiu grąžinti nekokybiškas prekes? Norėdami pirkti pasirinktą prekę, pasirinkite kiekį ir spauskite mygtuką "Įdėti į krepšelį", kai baigsite surinkti užsakymą. Išeitimi prekybininkams gali būti nukainotos prekės su defektais ar besibaigiančio galiojimo maisto produktai, kurie vis dažniau atranda vietą. Mes priimsime prekę ir grąžinsime Jums sumokėtus pinigus.


Norint grąžinti prekes su defektais prašome užpildyti Reklamacijos formą esančią čia ir atsiųsti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...