2017 m. liepos 25 d., antradienis

Rankų darbo papuošalai gėlės

Rankų darbo papuošalai gėlės Violetos Sūdžiuvienės pamokėlė kaip pačiam pasigaminti papuošalą. Jovita Ušackė, rankų darbo papuošalai, sibori, silkas, ranku darbo dovanos, ranku darbo auskarai, auskarai is karoliuku, ranku darbo apyrankes. Gėlės iš organzos: rankų darbo gėlės - sagės iš organzos, gėlės siuvinėtos karoliukais ir swarovski kristalais - papuosalai is organzos ir šifono.

Rankų darbo papuošalai gėlės
Svetainėje rasite sages, geles, apyrankes siuvinėtas. Originalūs rankų darbo papuošalai ir aksesuarai iš sidabro ir swarovskio kristalų. Rozmarinas; Apyrankė su gėlėmis; Žiedas Romantika; Žemuogių auskarai. Išskirtiniai rankų darbo kaklo papuošalai, apyrankės ir kt.
Rankų darbo papuošalai gėlės
Daugelis mano, kad rankų darbo papuošalai nėra tokie dailūs ir vertingi kaip parduodami.


Iš užtrauktukų suformuokite gėles ir susiūkite. Pasidaryk kaklo papuošalą su gėlėmis. Rankų darbo sagė (pamokėlė, kaip pasidaryti sagę). Dažytos gėlės, keramikos karoliukai, natūralios odos juostelės. Vienetiniai, originalūs rankų darbo papuošalai daugumai asocijuojasi su masyvumu, blizgesiu ir išskirtinėmis progomis. Tačiau papuošalų kūrėjos ASTOS.


Japonų kalboje "tsumami" reiškia-origami technika lankstyta medžiaga, "kanzaši" - plaukų papuošalas. Jais šukuosenas puošia geišų mokinės- maiko.

Rankų darbo papuošalai gėlės
Mano kurti rankų darbo papuošalai, gėlės, paveikslai ir gyvūnai iš karoliukų. O jei ta gėlė jau Jūsų delnuose, tai Jūs – Sniego Karalienė. Papuošalai ant kaklo iš vilnos, vėriniai ant kaklo, kaklo papuošalai. Kaklo papuošalas "Gėlių kolje". Kaišiadoryse, kur šiuo metu gyvenu, ir kuriu.


Turiu šeimą, auginame tris vaikus. Nuo vaikystės nebuvau abejinga menui, išbandžiau daug meno. Vėrinys Asta27 15 € 52 Lt; Vėrinys Asta27 12 € 41 Lt; Auskarai ir plaukų papuošalas Auskarai ir plaukų. Lt; Levandų spalvos violetiniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...