2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Restoranai trakuose

Restoranai trakuose Karališka Senoji Kibininė" - Sausių k. Senoji kibininė" - Karaimų 65, "Senoji kibininė pica" - Karaimų 63, "Senoji kibininė prie tilto" - Karaimų 41b. Dviejų aukštų restoranas, turintis dvi nuostabias terasas su vaizdu į ežerą siūlo išskirtinį meniu ir gurmanams, ir klasikinio bei sveiko maisto mėgėjams.

Restoranai trakuose
Europos šalių virtuvė lietuviškame pušyne. Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Restoranai Trakuose, įmonių paieška Info. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį.


Restoranai trakuose
Kavinės skirtos pavalgyti ir išgerti kavos. Klubai, skirti pašokti ir atsipalaiduoti tamsiu paros metu. Barai, skirti išgerti alaus ar kitų gėrimų. As tai kiek buvu Trakuose tai dazniausiai varom i "senaja kibinine" bet ten. TonyResort restoranas kviečia Jus pietų ar vakarienės į Anupriškių pušyną. Aukščiausios kokybės patiekalai ir jauki aplinka. Didysis vestuvių katalogas - didžiausias vestuvinių prekių ir paslaugų pasirinkimas - restoranai, barai, kavinės, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, salės nuoma. Dviejų aukštų viešbučio restoranas vienu metu gali priimti iki 150, o lauko terasoje iki 48 svečių.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Restoranai trakuose
Rubrikoje pateikiamos įvairios Lietuvos kavinės, barai, restoranai ir kitos maitinimo įstaigos, kuriose galima skaniai pavalgyti, išgerti ar pasmalyžiauti. Tai maitinimo įstaigos, dažniausiai prabangios, kur patiekalai skirti valgyti. Interjeras – geriausia būtų sakyti, kad angliškas. Pačią gražiausią gyvenimo šventę švęskite restorane “TRAKŲ GALVĖ“! Išsirinkite vietą poilsiui, šventei ar laisvalaikiui, Trakai. Specializacijoje yra pateikiami Lietuvoje veikiantys restoranai.


Kviečiame užsukti į gruziniškų patiekalų restoraną Trakuose „Pirosmani“. Kompleksui priklausantys restoranas „Apvalaus stalo klubas“, viešbutis. Pizzeria“ ir užkandžių baras „BONA Lounge“ yra įsikūrę pačioje Trakų širdyje, ant. Pramogauk daugiau: vakarėliai, koncertai, festivaliai, parodos, spektakliai. Išskirtinių viešbučių tinklui „Small Luxury Hotels of the World“ priklausantis elegantiškas boutique viešbutis „IDW Esperanza Resort“ su gamta susilieja Trakų. Su gamta susiliejęs vaizdingame Aukštadavario regioniniame parke, Trakų rajone.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...