2017 m. liepos 10 d., pirmadienis

Samsung galaxy s3 ekranas parduoda

Samsung galaxy s3 ekranas parduoda Parduodamas geros būklės samsung galaxy s3. Naudojamas buvo su deklu,todel geros bukles. Ekranas nesuskiles ir puikiai veikia.

Samsung galaxy s3 ekranas parduoda
Sudužes ekranas, i prisilietimus reaguoja, viskas veikia, vienintelis minusas, negraži išvaizda. Samsung S4 apsaugine ekrano plevele. Klausimas: ką reikia pirkti, ką reikia. Kiek kainuotu pakeisti samsung galaxy s4 visa korpusa nauju , ir ekrana, kuriam jau yra keistas virsutinis stiklas, bet labai jautrus pasidare.
Samsung galaxy s3 ekranas parduoda
Telefonas be ibrezimu, ekranas svarus:) Baterijos atlaiko 5h viena, kita 4-5 ziurint kaip.


Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Pati naudojau ,telefonas tvarkingas su garantiniu iki 2017-01-13. Noreciau paklausti, ar parduoti ir pirkti kita, ar keisti i s2 su ~150lt priemoka, ar keistis ekrana. Visada nesiotas su stikline plevele ant ekrano nei vieno ibrezimo. Ijungiant girdisi startavimo garsai. Touch Screen SAMSUNG i9300 Galaxy S3 (juodas, baltas,tams.raudonas).


Sveiki parduodu samsung galaxy s3 mini su garntija bet yra iskiles ekranas bet. Taigi parduodu idealios būklės telefoną - SAMSUNG GALAXY S3 16GB , telefonas.

Samsung galaxy s3 ekranas parduoda
Greitas Ekranu ,stiklu -greitas keitimas,taisymas. Didelis laikrodis reiškia didelį ciferblatą, patogesnį ekraną, didesnį akumuliatorių. Du pagrindiniai dalykai, dėl kurių „Galaxy S3“ taip tuktelėjo. Neskubėkite keisti viso ekrano, dažniausiai užtenka pakeisti tik viršutinį stiklą ir tai Jums kainuos net 3 kartus pigiau!


GB Ram atmintis, vidinė 16GB atmintis, 20 mpix.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...