2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Serialai panelems

Serialai panelems DELFI - Kad nebereikėtų įvairiose feisbuko grupėse ieškoti geriausių serialų ir galvoti, ką čia nuveikus vakare po visų darbų, mes atrinkome. Apžvelgsime dėmesio vertas naujienas ir jau nebe pirmą sezoną gerbėjus džiuginančius serialus. Surinkome 60 labiausiai dėmesio vertų filmų.

Serialai panelems
Serialai apie „kietas“ merginas, kuriuos verta pamatyti kiekvienai (10). DELFI - Vasarą praleisti neperžiūrėjus nė vieno šaunos serialo. Tad šiandien Jums pristatau penkis lengvo pobūdžio serialus, kurie įtrauks Jus ir leis trumpam pasimiršti. Serialai merginoms - Ar žiūrite populiarius, merginų pamėgtus serialus - Gossip Girl, Sex and The City, Desperate Housewives, Lipstick Jungle.


Serialai panelems
Kultinių serialų herojus, jų citatas, posakius, poelgius žino kiekvienas – tiek jaunas, tiek senas. Augome su vienais serialais, brendome dar su. Kaip Ukrainos dėl laisvės atveju, taip ir „Kas nutiko, panele Simone? Tačiau jų nepaminėti negalėjome, nes tai. Mes norėjome Reičel iš serialo „Draugai“ šukuosenos. Liežuvautoja, Vampyro dienoraščiai, Sostų Karai ir t. Amerikietiška Siaubo Istorija, pasakoja istoriją apie Harmonų šeimyną: Beną, Vivijen ir Violetą, kurie persikrausto iš Los Andželo į Bostoną. Sveiki, Aš esu Kamilė, ir šioje svetainėje pateiksiu top 5 serialus, kuriuos verta pamatyt panelėms!


Vienoje ne itin saugaus Niujorko rajono užkandinėje dirba dvi merginos: skeptiškai į.

Serialai panelems
Panelė Meadows (Katie Holmes) yra miela ir padori pradinės mokyklos mokytoja, kurios puikios manieros ir nuostabi gėlėta suknelė slepia tamsią paslaptį: kai. Apačioje pateiksiu keletą, jau man matytų serialų kurie verti dėmesio ir žinomi. Pametę galvas Las Vegase“ režisierius. SERIALĄ RODYS PER TV3, PO SERIALO "LIKIMO GALIA". As ir taip mazai noriu Tai ir jums butu merginoms, panelems ir moterims ramiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...