2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Silkine patalyne kaina

Silkine patalyne kaina Lengva nugrimzti į saldų miegą jaukiame ir stilingame miegamajame! Miegodami praleidžiame labai daug laiko, tad ir visus miegamojo akcentus. Universali antklodė su natūralaus Mulberry šilko užpildu, 140x200 cm (1 kg).

Silkine patalyne kaina
Prekės aprašymas; Prekės parametrai; Pirkėjų atsiliepimai. Jūsų geram poilsiui ir saldžiam miegui. Natūralaus šilko pagalvė kaina Ipakuota maiselyje, tinka dovanai sudetis: Išorė. Stilingi, kokybiški TAC namų tekstilės gaminiai patraukliomis kainomis.
Silkine patalyne kaina
Daznai uzsieni keliauju, teks atidziau pasidairyti, tikiu, jog kaina.


Ekologiški patalai ir patalynė50 žin. Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams50 žin. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Patalynė internetu – patalynės komplektai, paklodės, antklodės, pagalvės, pledai bei rankšluosčiai internetu. D patalynė iš medvilnės, satino, bambuko ir t. Tuomet buvo tikima, kad šilkinė patalynė sustiprina meilužių galias buduaruose. Tik kokybiškos antklodės ir pagalvės Jūsų sveikam miegui. Turime ir pūkinių už itin gerą kainą bei prabangių, skirtų dieviškam miegui.


Silkine patalyne kaina
Pasaulyje tai stipriausias natūralus pluošas, 30 kartų stipresnis nei medvilnė. Kokybiška, išskirtinė patalynė jūsų jaukiems namams. Bambukinė patalynė, Egipto medvilnės patalynė, šilkinė patalynė, išskirtinio dizaino. Puiki proga atsinaujinti kokybiškais gaminiais už patrauklią kainą: įvairių spalvų ir raštų. Galvojote, jog miegoti pūkinėje patalynėje nesveika, o į medvilninius baltinius sparčiai įsisuka kandys? Spalvotų gaminių vengiate, nes esate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...