2017 m. liepos 20 d., ketvirtadienis

Siuvinejimas punch adata

Siuvinejimas punch adata Komplekte įdėtos stora, vidutinė ir plona adatos leidžia siuvinėti įvairaus storio siūlais, juostelėmis, mezgimo verpalais. JJ Adatos siuvinėjimui karoliukais Nr. Mano pats mėgstamiausias užsiėmimas siuvinėjimas.

Siuvinejimas punch adata
Kaina: $5,06 - Three Sized Embroidery Stitching Needle Punching Punch Craft Tool Kit 2 Threader. Nebrangiai ir su nemokamu pristatymu. Panašu, kad pati autorė neapsisprendė, ar tai siuvinėjimas, ar ne. Ji rašo: "Kilpine adata galima padaryti labai gražių kilimėlių, pagalvėlių.
Siuvinejimas punch adata
Anglų kalba šis procesas vadinamas “punch”, siuvinėtojas - “puncher”, siuvinėjimo adata - “punchneedle”.


Rašytiniuose šaltiniuose minima, kad jau XV a. Specialus apvalus adatos laikiklis su 5 adatomis su kabliukais užkabina ir ištraukia medžiagos siūlus. Punch "adata siuvinėjimo panašus į sklende-kabliai vienetų. Adata siuvinėjimo įrankiui "ADA8801". Figūrinis skylamušis cArt-Us Easy Punch. Punch siuvinėjimas kartais vadinamas sriegis tapyba, nes dizainą. Bunka siuvinėjimas sukuria subtiliai. Galite naudoti yla, storą adatą arba Punch.


Siuvinejimas punch adata
Izon pradedantiesiems: Pasirengimas siuvinėjimas. Vienas iš mano mėgstamiausių kitų antklodės turėjo siuvinėjimas ant. Megzto audinio, paprastai rekomenduojame naudoti apvalios adata, todėl jūs galite išvengti žalos vyksta procesas megztas audinys, siuvinėjimas. DBXK5 75th RG Patarimas su aukštos kokybės siuvinėjimo punch. Punch adatos, šešiakampių arba anglų Popierius. Ant jų sukabinti siuvimo reikmenys: adatinė, adatų dėklas ir žirklių dėklas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...