2017 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Skausmas kairiame šone po šonkauliais

Skausmas kairiame šone po šonkauliais Skausmo lokalizacija rodo, kad reikėtų atkreipti dėmesį į galimas stuburo, inkstų ir kasos ligas. Pastovus skausmas po kairiuoju šonkauliu. Pagrindinis ligos simptomas – skausmas viršuti- nėje pilvo dalyje ar kairiajame šone – sustiprėja pa- valgius, ypač riebaus maisto, skausmai gali būti la-.

Skausmas kairiame šone po šonkauliais
Aštrus skausmas po šonkauliais46 žin. Skauda po šonkauliais: kas galėtų būti? Skausmas atsiranda viršutiniame kairiajame pilvo, gali būti dėl šių patologijų:. Veriantis aštrų skausmą kairėje pusėje pagal šonkaulių, kurie atsirado staiga - o.
Skausmas kairiame šone po šonkauliais
Tulžies pūslės uždegimas (cholecistitas) – tai ūminė ar lėtinė liga, kurios pagrindinis simptomas – skausmas po dešiniuoju šonkaulių lanku, kartais plintantis į. Kai skauda duobutėje po šonkauliais. Kaip pasakojo Santariškių klinikų Hepatologijos, gastroenterologijos ir dietologijos centro vadovas prof.


Dažniausiai šio negalavimo priežastys visai nekaltos, skausmas labai. Simptomas: Intensyvus skausmas nugaroje ir pilvo šonuose ar įkyrus. Uždegiminiai skausmai yra stiprėjančio pobūdžio. Poto sutriko tustinimasis, padidejo pilvo apiims. Po kazkiek laiko buvo labai sutrikes. Skausmą kepenų srityje gali kelti inkstų kolika.

Skausmas kairiame šone po šonkauliais
Aštrų skausmą krūtinėje gali kelti ir Tycės (Tietze) sindromas – šonkaulių kremzlių uždegimas. Skausmas kairiajame petyje gali sklisti nuo skrandžio ar plaučių.


Sveikos Biski pasibedavosiu, jau antra diena kaip maudzia kairieme sone po sonkauliu, bet ne visa laika, tik kelias valandas. Nuobodu, aštrus, geliantis ar veriantis skausmas kairėje pusėje apatiniame pilvo. Skausmas po kairiuoju šonkaulių lanku (blužnies sulinkimo sindromas).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...