2017 m. liepos 25 d., antradienis

Smėlio laikrodžio figūros tipas

Smėlio laikrodžio figūros tipas Būtent pagal kūno siluetą įprastai skirimi penki figūros tipai: kriaušės, obuolio, apversto trikampio, smėlio laikrodžio ir stačiakampio. Tačiau bendrai priimta išskirti penkis figūros tipus: kriaušės, obuolio, lentos, smėlio laikrodžio ir stačiakampio (dar vadinamu statinaitės). Ką rengtis, turint obuolio, kriaušės, smėlio laikrodžio figūros tipą?

Smėlio laikrodžio figūros tipas
DELFI - Šventinių suknelių gidas padės išsirinkti suknelę visų figūrų. Jūsų figūros tipas: SMĖLIO LAIKRODIS. Smėlio laikrodžio figūrai būdingos X formos proporcijos: liaunas liemuo.


Platūs pečiai ir klubai, ilgos laibos rankos ir kojos, pilnos krūtys, apvalūs sėdmenys ir siaura talija.

Smėlio laikrodžio figūros tipas
Moterims, kurias gamta apdovanojo “smėlio laikrodžio” figūra – labai. Kaip jau minėjome, “smėlio laikrodžio” tipo moterims riebaliukai pasiskirsto. Skaičiuotuvu naudotis labai paprasta ir sužinojusios savo figūros tipą gausite. Mados žinovų išskiriami 4 pagrindiniai moterų figūrų tipai: kriaušės, oboulio, tiesi, smėlio laikrodžio formos. Nustatykite savo figūros tipą ir tik tada rinkitės tinkamiausius drabužius, avalynę, papuošalus.


Tu turi smėlio laikrodžio formos figūrą, jeigu:. Tokia figūra, kuri primena smėlio laikrodį, yra labai moteriška. Biure pasitinka stilingoji kolegė su gražiai krentančiu ir jos figūros. Tokia moters figūra vadinama X formos arba smėlio laikrodžio.

Smėlio laikrodžio figūros tipas
Be X formos yra dar trys figūros tipai, vadinami vaisių pavadinimas: banano, obuolio ir kriaušės. Taip galbūt sužinosite, koks jūsų figūros tipas, kokie jo trūkumai ir privalumai. Jei SMĖLIO LAIKRODŽIO figūra, klasikine prasme, tada tai reiškia, kad. Jei į šiuos klausimus atsakėte daugiausiai teigiama, jūsų figūros tipas – „smėlio laikrodis“.


Jūsų probleminės vietos – greitai kintantis kūno. Kaip išsirinkti šventinę suknią pagal savo figūros tipą? Dietos kūrėjai teigia, jog kiekvienam figūros tipui būdingas riebalų. Jeigu šis santykis svyruoja tarp 0,66 ir 0,75- jūsų figūra yra smėlio laikrodžio tipo. Kūno formos: pečiai ir klubai yra vienoje linijoje, o liemuo itin liaunas. Privalumai: tai dailios ir labai moteriškos figūros tipas, neretai atitinkantis. Turinčios šį figūros tipą merginos ir moterys neturėtų pernelyg stengtis paslėpti vieną ar kitą savo figūros apvalumą.


Kiek figūros tipai turi įtakos mitybai ir fizinių pratimų pasirinkimui? Mes turime sukurti „smėlio laikrodžio“ silueto iliuziją, dėl to reikia naudoti keletą specialių būdų. Galiausiai – smėlio laikrodžio forma. Tai yra laikoma pačia gražiausia bei tobuliausia moters figūra. Bruožai: pečiai ir šlaunys yra panašių proporcijų, o liemuo plonas. A, obuolys O, smelio laikrodis X ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...