2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Strijos paaugliams

Strijos paaugliams Baltais, melsvais ar rausvais ruoželiais numarginta oda – ne tik šviežiai iškeptų mamyčių, bet ir paauglių problema, dažnai atsirandanti dėl. Turinys: Kas yra strijos ir kodėl jie atsiranda? Gydymas strijų; Tradiciniai metodai gydant strijų paaugliams; Apsauga nuo strijų.

Strijos paaugliams
Tempimo odą - tai reiškinys labai. Medikai mano, kad šio odos defekto panaikinti praktiškai neįmanoma, tačiau mažiau pastebimos strijos savomis pastangomis ir su gydytojų. Jų atsiranda dėl odos pertempimo ir hormoninių pokyčių. Veikiant hormonams, oda gali prarasti elastingumą, jos viršutiniai sluoksniai.


Strijos paaugliams
Strijų būna net paaugliams –maždaug 70 proc. Tuomet jos dažniausiai lokalizuojasi juosmens. Nenustebkite, jei jūsų paauglys ateina pas jus su strijų. Paaugliams strijos nešalinamos dėl didelės randų susidarymo tikimybės. Antsvorio turintys asmenys pirmiausia turėtų numesti svorio, tuomet. Daugelis galvojame, kad strijos tai moterų reikalas ir vyrų jis. Kūną išvagojusios strijos paauglių nedžiugina, nes išvaizda jiems tampa be.


Naudinga Maria - kremas nuo Maria - kremas nuo strijų nėštumo metu ir po gimdymo. Greitas augimas (paauglių strijos ant nugaros vertikaliai stuburo sričiai). Nors strijos yra daugiau estetinė bėda, ji gali sukelti ir psichologinių. Strijos atsiranda dėl odos pertempimo ir hormoninių pokyčių. DELFI - Kaip ir celiulitas strijos dažnai moteriai tikras galvos skausmas. Rausvų, melsvai rausvų ar baltų odos ruoželių išmarginta oda atrodo. Merginos ir net berniukai su jaunatviška aistra suvokti naujus dalykus, kas vyksta jų gyvenime.


To priežastis -odos pertempimas ir hormoniniai. Oda plyšta ir strijos atsiranda ne tik antsvorio turintiems žmonėms, bet ir tiems, kurių raumenys sparčiai auga (sportininkams, bręstantiems paaugliams). Sveikos, pasidalykit patirtimi, kaip kovojote su strijomis ant krūtinės? Vis dėlto pagrindinė strijų atsiradimo priežastis yra hormoninė organizmo veikla. Juk strijų atsiranda net 10–16 metų paaugliams brendimo. Ar žinojote, kad strijos atsiranda net pas 70 procentų paauglių mergaičių ir pas 30 procentų berniukų.


Be to, šis odos defektas vargina net 90 procentų nėščių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...