2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Tauragno ezeras

Tauragno ezeras Vakarinis pakraštys yra prie Tauragnų, o pietrytinis – ties Ignalinos rajono riba. Jo pakrantėse yra Taurapilio, Stučių, Sidabrinės, Varniškių kaimai. Giliausias - 62,5 m - ir aukščiausiai virš jūros lygio - 165 m - iškilęs Lietuvos ežeras yra Tauragnas.

Tauragno ezeras
Nugalėjome giliausią Lietuvos ežerą Tauragnus. Utenos rajono savivaldybės administracijos užsakymu atlikus 33 mūsų. Juolab kad žmogus nuskendo gana toli nuo kranto, tad niekas net tiksliai. Jo gylis tikrai stebinantis - 60,5 m!
Tauragno ezeras
Reta žuvis nusileidžia į tamsią gelmę, kur kaupiasi. Atraskite Palūšės grožį, jos senąją bažnytėlę ir Vėlio ežerą.


Tauragno ežerą išleido 1 milijoną lydekos lervučių. Ypatinga ir Mielagėnų bažnyčia – ji sena ir išore. Birželio mėnesio pirmoje pusėje ištyrus 111 šalies maudyklų, nustatyta, kad dviejose iš jų vandens kokybė neatitiko Lietuvos higienos normos. Lietuvoje bei kitus skatintu pasketi mano pavyzdžiu. Tauragnas yra ne tik giliausias (62,5 m), bet ir aukščiausiai virš jūros lygio (165 m) iškilęs Lietuvos ežeras. Artimiausias vandens telkinys: Ežeras. Tauragnų ežero apylinkėmis, apvažiuojant aplink jį ant.

Tauragno ezeras
Nacionalinės žemės tarnybos prie ŽŪM iniciatyva batimetriniais ir geodeziniais šio.


Vygantas Varneckas leidžia laisvalaikį. ANOTACIJA: Tauragnų-Taurapilio archeologijos paminklų komplekso dalis. Senovės lietuvių religijoje šventas ežeras. Karšiu žvejyba dugnine meškere,feeder,ловля леща на фидер,Донка - Duration: 15:36. Ežeras Tauragnas is a lake in Lithuania and is nearby to Stučiai and Taurapilis. Be įprastų žuvų kaip ešerys, lydeka, kuoja ežere gaudomos ir stintelės, yra seliavų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...