2017 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Tovera molas atsiliepimai

Tovera molas atsiliepimai Gal kas turite atsiliepimu apie Mole esancia kirpykla? Mano draugas eina Mole i Tovera ir is tiesu visada grizta labai. Kaunas: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)50 žin.

Tovera molas atsiliepimai
Grožio salonai ir soliariumai Kaune50 žin. Aš pati, ten labai skaudžiai nudegiau, susidūriau su LABAI neprofesionaliais. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Tovera, T. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės.
Tovera molas atsiliepimai
Vakar mano sesuo lankesi Kauno Mole grozio salone.


Kirpausi pramones tovera ir visiems rekomenduoju ir ypac kirpeja Juste. PPC „MOLAS“ adresu Baršausko 66A bei. MOLAS - prekybos ir pramogų centras Kaune, K. Išskirtinės parduotuvės, geriausi restoranai, nuotaikingos pramogos ir paslaugos Kaune. Nuolatos gilinu savo įgūdžius seminaruose. Kiek ima tas Andrius is molo, nuo, iki? Tovera“, pramogų ir prekybos centre „Molas“, Kaune.


Prekybos ir paslaugų centras"Molas", atidarytas 2003 metų pabaigoje, yra vienas.

Tovera molas atsiliepimai
Sarma", „Drogas", grožio salonas „Tovera", soliariumo studija „La Bamba". Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. A, PC "Molas" (Gričiupis), 407342 Kaunas (Filialai). Pirkėjų atsiliepimai ir ilgametė patirtis paskatino panaudoti sukauptas žinias gaminant. Didžiausias prekybos ir paslaugų centras Kaune MOLAS.


Molo prekybos centre esancioje parduotuve kaune pardaveju aptarnavimas tikrai neblogas, Savanoriu pr. TOVERA grožio salonas, Kaunas, Baršausko g. Siųsti Atsiliepimai Antraštė Atsiliepimas Jūsų vertinimai Kokybė Kainos. Kauno mieste veikia du grožio salonai Tovera kurie įsikūrę PC MAXIMA adresu Pramonės pr 29 ir PPC MOLAS adresu Baršausko 66A. Kokie žmonės Jus sieja su šia įmone? Privalumai: komunikabilumas, gebėjimas dirbti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...