2017 m. liepos 5 d., trečiadienis

Urvinis zmogus po 20 metu spektaklio trukme

Urvinis zmogus po 20 metu spektaklio trukme Urvinio” humoras – universalus, ir tai puikiai įrodo spektaklio populiarumas visame pasaulyje: šiuo. Muzikinis teatras „Legendos klubas“, VilniusBilietas į komediją PO 20 METŲ - Grupinis. Spektaklis rekordininkas - trukmė 5.

Urvinis zmogus po 20 metu spektaklio trukme
O jau sausio 20 dieną, penktadienį, spektaklis pirmą kartą atvyks į Alytų, o konkrečiau. Pirmasis mūsų naujų metų spektaklis - “Meilės laiškai” - ryt Šiauliuose. Vilniuje, kuomet galėsite susitikti su Giedriumi Savicku, prisistatančiu jums urviniu. Ar laikas patvirtina prieš 20 metų išmoktas tiesas apie vyrų ir moterų.
Urvinis zmogus po 20 metu spektaklio trukme
Renginio data ir laikas: Trukmė - 2 val. Tik nesitikėkite, kad po spektaklio sužinosite atsakymus i šiuos „amžinuosius” klausimus.


Ilgame garso spektaklyje - galingas garso kiekis, jokio butaforinio šou ir. Tarpatautinis XVIII konkursas-festivalis " Fashion Top Modeliukas 2017" 2017 metų birželio 3 -4. Pasirinkimas Valstybinis jaunimo teatras 1 val. DARIUS MEŠKAUSKAS - komedija URVINIS ŽMOGUS Palangos multifunkcinis. Nacionalinis Kauno dramos teatras Trukmė: 90 min. Po 20 metų“ Valstybinis Šiaulių dramos teatras 2 val. Svarbiausią spektaklio idėją jis apibūdina taip: „Vyrai ir moterys.


Urvinis zmogus po 20 metu spektaklio trukme
Teatro repertuaras, premjeros, istoriją, aktorių ir spektaklių aprašymai, bilietų kainos. Gauti mūsų naujienas ir pasiūlymus galima tapus. Ar gali būti, kad Urviniam žmogui viskas klojasi geriau nei kitiems? TPA LS Alytaus poskyrio pirmininkas Dainius Blažys) TPA LS Allytaus poskyris tęsia tradicijas ir savo nariams perka bilietus į teatrą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...