2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Utp kabelio pajungimas i rozete

Utp kabelio pajungimas i rozete Montuojant LAN rozetes namuose, dažnai iškyla klausimas, kaip teisingai pajungti UTP ( LAN) rozetes. Pateikiame LAN kabelio jungimo būdus ir schemas. Kryžmintu kabeliu galima tiesiogiai sujungti du kompiuterius be maršrutizatoriaus.

Utp kabelio pajungimas i rozete
Laidų išdėstymas kištuke yra dviejų standartų - 568A ir 568B. Visas rozetes jungi vienu standartu, bet kuriuo, kuris tau labiau prie širdies. Tinklo kabelis, arba kaip padaryti 1000Mbps tinklą.


UTP kaberio jungimas rozetese - Banga. Rozetese yra sunumeruoti kontaktai ir instrukcija kokiu spalvu jungti prie ju laidus. Sveiki, darbe is antro auksto ateina lan kabelis ir pajungtas vienas pc. Ar butu galima kaip nors padaryt kad is to pacio laido pajungti antra. Manau , kad signalą per kabelio ilgį slopina, bet man liaudis aiškina, kad neteisingai kabelio spalvas. TV lizdai (IAL-1, IAL-2) skirti pajungti televizoriams darbui 5-862MHz dažnių diapazone. Vidaus tinklas (LAN) − tai pastato ar buto viduje įrengtas kabelių tinklas, suteikiantis galimybę. LAN) galinių taškų (rozečių įrangai prijungti) skaičiaus.


Tačiau kartais reikia pajungti internetą papildomame kambaryje, kitoje.

Utp kabelio pajungimas i rozete
UTP laidą) kitame jo gale bus galima prijungti. Dėl savo pigumo ir įdiegimo paprastumo UTP. Home Pasidaryk pats Inžinerinės sistemos Elektros instaliacija Rozečių kontūro. Pajungimas paprastas: ateinančio ir išeinančio kabelio fazinis laidas. Base-T ir 1000Base-T tuo pačiu kabeliu pasiekia skirtingą. Antgalis turi 8 takelius į kuriuos statomi 8 laidai. Netrack potinkinis lizdas 2xRJ45 8p8c UTP Cat5e LSA.


Kabelių instaliacijos tipas, UTP - neekranuota vyta 4 porų. Papildoma informacija, 2 lizdai, 8P8C - RJ45 kištukų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...