2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Angelas sargas eilerastis

Angelas sargas eilerastis Kuriuo keliu pasuktum, kur beeitum Aš visados keliausiu su tavim. Ar žemę glostytum, ar svajonėse skrajotum. Daug reiškia angelu būti, bet dar daugiau — būti žmogumi žemėje ir nebūti.

Angelas sargas eilerastis
Gyvenimo Akmenų, ir tik nuo jo paties ir nuo jo Angelo Sargo priklauso. Sakoma, kad angelai sargai “sergsti” visuose mūsų gyvenimo sferuose, kad kiekvienas žmogus turi savo angelą sargą. Paskelbė: MeLyna_PeaCe, paskelbta 01-30 23:03, vizitų: 5935, komentarų: 7. Kalėdų rytą Angelas klausia: „Ko trokšta.
Angelas sargas eilerastis
Kuris rūpinsis, kad būtum saugus ir niekada nepaklystum. Nuo šiandien ne tik tėvų rūpestėlis, bet ir Dievo.


Atatupstas žingsnis ir ilgas kritimas į sapno minkštumą: prisėdu ant lovos, kur paklodės – sudrėkę žemėlapiai nuo vėjo atpleišėjusiais. Tarp dviejų baltų taškų išryškėja ir kitos įmanomos angelų spalvų. Grąžinu akligatvį, nuaugusį topoliais. Angelas sargas, su kuriuo Jurga kalbasi eilėraštyje „Angelui sargui“. Norėčiau, kad angelas sargas bendrautų ir kad nebūtų kaip. Pasak Janinos, tai pats lengviausias eilėraštis kokį pavyko sukurti. Mano svajonė" autorius Džeraldas Kiulkaitis, prie.

Angelas sargas eilerastis
Kai niekas nemato, Kai niekas negirdi, Kai angelas basas Ateina į. Tik, rodos, per sapną krūtinė siūbavo.


Kaip angelas-sargas karštai jį mylėtų, Jo siekiams aukštiems atsidavus visa! Gairės: Sveikinimai angelų sargų dienos proga, Sveikinimai policijos dienos proga, Sveikinimai policininkams, Sveikinimai su angelų sargų diena, Sveikinimai. Kudirka mylimajai skirtame eilėraštyje „Valerijai“. Szymborska buvo mūsų „angelas sargas“, rašė B. Eilėraštyje „Jaunimas stato Nova Hutą“ heroiškai pasakojama apie tai. Iš to, žinoma, išplaukia, kad bet kuris Sutemos eilėraštis su tokiu veikėju gali pavirsti. Angelas Sargas, dėl kurio jau Bevardėje šalyje Sutema.


Visas eilėraštis apie tragedija pasibaigusį Matuko gyvenimą buvo išraižytas ant medinės lentelės ir padėtas ant. Tačiau poeto angelas sargas savaip mato Lietuvą (ar tik ją?) - kaip neramių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...