2017 m. rugpjūčio 26 d., šeštadienis

Apykakles konstravimas

Apykakles konstravimas Palaidinėms paprastai siuvamos vyriškų marškinių tipo apykaklės. Po to apykaklės apatinė dalis prisiuvama prie kaklo iškirpimo, o viršutinė - nuo vidurio į abi puses prie prisiuvimo siūlės. Apykakle užbaigiamas priekaklis, ji.

Apykakles konstravimas
Vadinasi, kai išmoksite pagrindinius konstravimo būdus, labai greitai perprasite. Atskirai kirptos šalinės apykaklės konstravimas. Tiesaus silueto moteriško palto konstrukcijos ypatumai. Kada šoninio pjūvio viršutinis taškas.
Apykakles konstravimas
Siuvimo ir konstravimo kursai pažengusiesiems.


Klasikinio švarkelio apykaklės konstravimas ir siuvimas. Viršutinių drabužių siuvimas ir konstravimas reikalauja ne tik daug laiko, bet ir ypatingo kruopštumo. Tokiu atveju, jei iškarpa yra su apykakle, nerekomenduojama sukirpinėti iki. Kuo pasižymi muliažinis drabužių konstravimo metodas? Koks yra vyriško klasikinio švarko priedas laisvumui krūtinės linijoje? Juosmeninių drabužių konstravimo pagrindai (sijonas, kelnės), aprangos.


Kepures vyriškos iš naturalio kailio ir apykakles ! Kviečiame į drabužių konstravimo, modeliavimo ir siuvimo kursus:Moteriškų drabužių konstravimas ir.

Apykakles konstravimas
Siuvinių mazgų (užtrauktuko, juosmens, skeltuko, apykaklės, rankogalių ir kt.) technologinis apdorojimas. LST ISO 8559 “Drabužių konstravimas ir antropometriniai. Tarp apykaklės dalių 410 mm anga, užsegama trimis 50 mm ilgio ir 10 mm. Technologijų programa – Siuvinių konstravimas ir technologija, jo mokymo. Rankogaliai ir apykaklė juodos spalvos, kurie pagyvina suknelę ir suteikia jai.


Rankovių, apykaklių konstravimas, modeliavimas, siuvimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...