2017 m. rugpjūčio 11 d., penktadienis

Apyrankes su inicialais

Apyrankes su inicialais Originalios rankų darbo apyrankės poroms, su kuriomis išsiskirsite iš minios bei suteiksite stiliui savitumo. Onikso-karoliuk%C5%B3-apyrank%C4%97s-su-%C4%AFsimyl%C4%97j%C4%97li%C5%B3-inicialais.

Apyrankes su inicialais
Apyrankės poroms su jūsų inicialais - vinted. Onikso-ir-pilk%C5%B3-stiklo-karoliuk%C5%B3-apyrank%C4%97s-su-%C4%AFsimyl%C4%97j%C4%97li%C5%B3-inicialais. ONIKSO IR PILKŲ STIKLO KAROLIUKŲ APYRANKĖS SU ĮSIMYLĖJĖLIŲ. Pailgo-inkaro-apyrank%C4%97s-300x300.


Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Dianos ir jos vaikino apyrankės su inicialais. Jos&Jo" apyrankę ir pradžiugink save ir savo artimą staigmena! Užsakymo metu palikite žinutę su norimais inicialais. Suaugusios, vaikiškos asmeninės apyrankės, su jūsų pasirinktu vardu, pasirinktais karoliukais. Prekės siuntimo sąlygos: Susitikimas:Galime susitikti jums patogioje vietoje, patogiu laiku, galiu atvežti į namus. Pervedimas:Pervedate į mano sąskaitą. Eurokos", nueik, yra apyrankių, telefono pakabukų….


Apyrankes su inicialais
Pirkdami odinę apyrankę galėsite išsirinkti ne tik spalvą, dydį, individualų. Jūsų pageidavimu galime išgraviruoti Zodiako ženklą, inicialus. Išskirtinės ir vienetinės Karikartel porų arba geriausių draugų apyrankės “ Partner in crime“! Nustebinkite savo mylimus žmones, reiškmingomis apyrankėmis. Rankų darbo odinės apyrankės LDER TWIST 2 vnt. AM - 21 0 replies 0 retweets 0 likes.


Daugiau nei šimtas skirtingų apyrankiu iš bižuterinių metalų lydinių, odos, dengtos auksu ir sidabru, taip pat su magnetais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...