2017 m. rugpjūčio 29 d., antradienis

Audimas sukneles

Audimas sukneles Patogi ir elegantiška apranga sportiškam laisvalaikiui, įsigykite mūsų drabužius internetu, saugiai, patogiai ir greitai. Pristatysime nemokamai ir greitai! Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Juoda, sportinė Audimo suknelė. Būklė ideali, nes tik porą kartų vilkėta. AUDIMAS Audimas sportiniai sijonai, suknelės moterims internetu. Puiki kokybė, geras aptarnavimas, nemokamas pristatymas, 30 dienų gražinimo garantija.

Audimas sukneles
Bene romantiškiausia suknelė naujoje Audimo rudens kolekcijoje – Dorota.


Laisvo silueto, ¾ rankovėmis, pasiūta iš viskozės ir medvilnės pluoštų su elastanu. Išskirtinio dizaino suknelė, kurioje puikiai dera stilingumas ir patogumas. Roberto Kalinkino ir „Audimas“ kolekcijos pristatymas. Audimas“ parduotuvėse pasirodo specialiai minėtam prekės ženklui dizainerės sukurta šventinių suknelių linija. Prigludusio silueto suknelė ilgomis rankovėmis. Tampri natūralių pluoštų medžiaga labai švelni ir lygi, nevaržo judesių ir gerai išlaiko formą.


Nauja trikotažinė suknelė pirkta Audimo parduotuvėje. Puiki medžiagos sudėtis,yra merino vilnos.

Audimas sukneles
Nevaržanti judesių, elastinga trikotažinė medžiaga 4 kartus greičiau išgarina drėgmę nei medvilnė, padeda reguliuoti kū. Darbas, darbo sąlygos » Audimas » Skundai, atsiliepimai, vertinimai. Suknelė nedėvėta, tačiau yra nuimtos etiketės. Kainos ir taip žvėriškos ir moki tokią. Statkeviciaus audimui kurta suknele, jokiu defektu.


AB "Audimas" Kaune gamina įvairią sportinę aprangą vyrams ir moterims. Funkcionali tampri minkšta medžiaga gerai išgarina drėgmę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...