2017 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

Automobilio aux jungtis

Automobilio aux jungtis Connects2 USB adapteris su SD kortelių skaitytuvų bei AUX jungtimi. CD keitiklio prievado skaitmeninės kokybės garso. Jūs esate čia Adapteriai - AUX adapteriai.

Automobilio aux jungtis
Automobilių garso aparatūra, priedai. VW AUX 3,5mm įėjimo adapteris per CD changer jungtį. Sveiki, nusipirkau toyota auris ir nerandu aux ar usb jungties prie orginalaus mago. Ar reikia pirkti atskira priedeli ar yra kažkur paslepta ta jungtis?
Automobilio aux jungtis
AUX kabelis Alpine kištukas - iPod kištukas, 14220, 11.


USB jungtį, AUX įėjimą ir SD kortelių skaitytuvų. Tinkantys BMW grotuvai: 1 jungtis: Business, Professional, Business. Tik garso signalą prie mikroschemos rekomenduoju jungti per. Naudojant DMC - AUX IN jungtis ir MP3 failų grotuvas yra tame pačiame. Gal kas zinot ar turit kokia schema prie kuriu laidu. Jeigu automobilis tik viena iš klausymosi vietų, siūlau audio knygas laikyti mobiliajame telefone ir. Jungtis automagnetolai Blaupunkt - AUX in. Tačiau senesnių automobilių savininkams klausytis MP3 muzikos, nekeičiant.


Automobilio aux jungtis
SD atminties kortelių bei garsą iš bet kokių kitų garso šaltinių per AUX įėjimą. Prie AUX įvado prijungtą garso šaltinį automobilio valdymo. Kiek ziurejau yra dar viena laisva jungtis i ja tipo kisasi fyske is kurios iseina iskarto aux. Sujunkite išmanųjį telefoną ir automobilio garso sistemą naudodami „Sony“. Tokia funkcija pradėta diegti į šiuolaikinius automobilius. Taip pat galime tiesiog įrengti Jūsų automobiliniame grotuve Aux In jungtį, jei jis šios galimybės.


Bendroji automobilio masė, 1 680 kg. Sveikas, taip teisingai, ten jungtis mp3 yra, tik ja ijungus reiketu ant pacio mago vadinamo nusistatyti aux isejima Smile.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...