2017 m. rugpjūčio 30 d., trečiadienis

Benu vaistine siauliai

Benu vaistine siauliai Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos. Vaistinės Šiauliuose, įmonių paieška Info. PVM: 358740314, adresas: Sevastopolio g. UAB "Dainu vaistinė" (BENU), 337, 502 970. BENU vaistinės jau dirba Olandijoje, Čekijoje. Panoramoje“ lankytojai galės patekti tik į „Rimi“, „Benu“ vaistinę ir „Florisima“ parduotuvę. Benu vaistine prekiauja pasibaigusio galiojimo prekemis.

Benu vaistine siauliai
Velykų sekmadienį „Akropoliuose“ dirbs „Maxima“, vaistinės ir pramogų.


Klaipėdoje ir Šiauliuose, ir iki 20 val. Toni Prostrano šou atvedė „Nevėžį“ į pergalę prieš „Šiaulius“. Efarma - Internetinė vaistinė rūpinasi greitu užsakytu prekių pristatymu tiek į namus tiek į darbą. Farmacijos pramonė, medikamentai prekiaujančios įmonės, vaistinės. Apie socialinę atsakomybę pasakoja „Benu“ vaistines valdančios. Utenoje, Marijampolėje, Šiauliuose, daugelyje kitų mažesnių miestų. Persikrausciau is mazo miestelio i Siaulius, ir liko keista, nes ten teikiamos paslaugos.


Vaistai, Receptiniai, Nereceptiniai, Vaistas, Vitaminai, Maisto papildai, Kosmetika, Higiena, Medicininės prekės, Vaistažolės, Slauga, Tabletės, Tepalas.

Benu vaistine siauliai
PASIRŪPINOME, KAD PREKIŲ PRISTATYMAS TIESIAI Į PASIRINKTĄ VAISTINĘ „CAMELIA“ BŪTŲ NEMOKAMAS. BENU VAISTINĖ, UAB BENU VAISTINĖ LIETUVA. UAB Norfos vaistinė (Nvaistinė) - akcijos, nuolaidos, naujienos, vaistų paieška. Istorinių šaltinių apie pirmąją vaistinę Šiauliuose nepavyko rasti. Prekybos vietos - čia rasite informacijos apie naujus Ortopedijos technika produktus, sveikatai skirtų produktų naujoves iš viso pasaulio ir įmonės veiklą. Organų donorystės ir transplantacijos dieną, kviečiame kartu siekti sutikimų donorystei rekordo. Dovilė Jagminaitė – Šiauliai, Camelia vaistinė.


Didžiausi vidutiniai atlyginimai – vaistinėse, mažiausi – didžiosiose mažmeninės prekybos bendrovėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...