2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

Darzoviu laikymas per ziema

Darzoviu laikymas per ziema Tiek apie daržovių paruošimą laikymui per žiemą. Primename, kad laikant daržoves rūsyje, būtina jas prižiūrėti. Periodiškai vėdinkite patalpą ir. Prieš 100 metų šviežių daržovių per žiemą nelabai kas laikydavo. Svarbu, kad nebūtų perteklinės drėgmės. Norėdami, kad morkos, raudonieji burokėliai ir ropės ilgiau išliktų švieži, šias daržoves sudėkite į sausas dėžes, sluoksniais užberkite smėliu ir. Visgi per žiemą laikomų daržovių nepatariama itin dažnai perrinkti ar iš vienos vietos pernešti į kitą.


Kopūstų, morkų ir kitų daržovių laikymas per žiemą. Daržovės geriausiai laikosi tamsioje patalpoje. Lietuvos daržovių augintojai džiaugiasi šiųmečiu derliumi. Dauguma daržovių geriau laikosi žemesnėje temperatūroje. Laikant žemesnėje temperatūroje išauga daug žyduolių. Moliūgus, cukinijas, patisonus ir aguročius, kuriuos laikysite per žiemą, reikėtų paauginti iki maksimalaus.


Paprasčiausias būdas tinkamai per žiemą išlaikyti morkas – jas užberti drėgnu smėliu ir laikyti 0-3 C šilumos. Daržovių derliaus nuėmimo ir laikymo gudrybės. Prieskoninių daržovių katalogas.

Darzoviu laikymas per ziema
Visų pirma, reikia nepamiršti, kad porai – žalumyninė daržovė, todėl ilgai laikyti jie. Ilgas laikymas kai kada netgi duoda papildomos naudos. Norėdami žiemą turėti kokybiškų daržovių, turime žinoti ne tik kaip jas sušaldyti, bet ir kaip.


Prapjoviau moliuga, jis ganetinai didelis, kaip laikyti likusia dali? Taigi, po dviejų-trijų savaičių išsikasame naują kaupą, t. Tokių kaupų daug nereikia, žiema trumpa. Mums pakanka su konservais ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...