2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

Diva sukneliu salonas

Diva sukneliu salonas Visas šias sukneles jau galite pasimatuoti DIVA studijoje Kaune. Visas šiame kataloge esančias sukneles galite ir įsigyti, ir išsinuomoti. Atskleista vieša paslaptis, kad šį savaitgalį DIVA studija dalyvavo vestuvių parodoje Kaune „Mano.

Diva sukneliu salonas
Vestuvinės suknelės sukurtos stebinti. Viena prabangiausių ( ir brangiausių :)) vestuvinių suknelių. Ja galėtų puoštis ir Lietuvos merginos. Pudros spalvos vestuvinė suknelė.


Diva sukneliu salonas
NUOTAIKŲ KLAIDŲ RENKANTIS VESTUVINĘ SUKNELĘ. Goodlife photography nuotrauka. San Patrick pasaulinėje rinkoje žinoma kaip vestuvinių suknelių pramonės lyderė. Joms bus ne tik pasiūlyta ne tik išsirinkti suknelę, bet ir galimybė šventės dieną pasinaudoti „Diva“ privalumais – grožio erdve. Studija „DIVA“ ypatinga, nes suknelių, kurios apsigyvens joje, nerasite niekur kitur Baltijos šalyse – tik pas mus. Suknelių salono „Diva“ atidarymo vakaras.


Vakaro akimirka Elvyra Monginienė ir Antanas Mažonas Jordanas Poškaitis ir Gediminas Juodeika. Grožio naujienos, salonų katalogas, mokymai, seminarai, plaukų priežiūra, veido ir kūno. Jūs esate čia: Bendras katalogas; Salonai; DIVA grožio studija.

Diva sukneliu salonas
Salono savininkę Salomėją (dešinėje) viena po kitos įkurtuvių proga. Jis tikino, kad ten, kur įrenginėjamas naujas vestuvių salonas, yra gyvenamosios patalpos, tad norint užsiimti vestuvinių suknelių verslu. Salono „Diva“ grožiu pasirūpino interjero dizainerė Kristina Grybaitė.


Tokią ir įsivaizduoju savo vestuvinę suknelę“, – nedvejojo N. DELFI - Lietuvos operos divos Nomedos Kazlauskaitės-Kazlaus vardas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...