2017 m. rugpjūčio 2 d., trečiadienis

Gintarinė vaistinė akcijos

Gintarinė vaistinė akcijos Vaistinių tinklas visoje Lietuvoje. Nuolaidos nesumuojamos ir netaikomos kitų akcijų prekėms. Gintarinės vaistinės 2017 vasario akcijos.

Gintarinė vaistinė akcijos
GINTARINĖS vaistinės akcijų ir nuolaidų leidinys 2017. GINTARINĘ arba NORFOS vaistinę prekes pristatysime NEMOKAMAI! Dabar VISĄ DIENĄ NORFOS vaistinėje perkant su NORFA kortele suteikiama net iki 40 % nuolaida akcijos prekėms. Informacija apie Lietuvoje registruotų ir vaistinėse platinamus vaistus, maisto papildus.


Gintarinė vaistinė akcijos
Kartu su „Norfos“ vaistinėmis, kurių 50 proc. NUOLAIDOS Nuolat vyksta akcijos, taikomos įvairios nuolaidos. Camelia vaistinė - mažų kainų vaistinė. Akcijos; Įmonių sąrašas; Žiūrėti žemėlapyje; Nuotraukų galerija. Geriausios vaistinės tradicijos. Lyoness“ naujienos - gaukite informaciją laiku - naujienos apie „Lyoness“ lojalumo partnerius ir fondus. Tačiau atrodo, kad ne visi vaistinių tinklai linkę rūpintis, kad apie jų akcijas sužinotų kuo daugiau potencialių pirkėjų. Rinkis 2, mokėk už 1 ( akcija galioja įsidėjus 2 vnt. į krepšelį).


Akcijos reklamose informacija apie 20 Eur vertės optikos salono.

Gintarinė vaistinė akcijos
Akcijos ir naujienos Sužinokite kokios akcijos vyksta "Banginyje". Vartotojai paprastai neįsimena vaistinių reklamos, jie atsižvelgia tik į tas reklamas, kuriose rodomos akcijos, nuolaidos vaistams. Nors įvairių akcijų metu arba perkant už tam tikrą mokestį, kortelė dažnai. Kėdainių senamiesčio vaistinė, R. Vasiliauskienės Vainauskienės IĮ, filialas. Vaistų suderinamumo sistemoje sukaupta informacija apie 20 tūkst.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...