2017 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

Goji kremas nuo rauksliu

Goji kremas nuo rauksliu Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones kitur, įsitikinkite ar jie nėra. Goji Cream veiksmingai naikina raukšles ir atjaunina odą.

Goji kremas nuo rauksliu
Ar galima padaryti odą stangresne ir sumažinti raukšlių kiekį? Goji uogos tradicinėje kinų medicinoje naudojamos jau daugiau nei 2000 metų. Uogos pasižymi neįtikėtina senėjimą stabdančia galia. Reguliarus Himalajų goji uogų kremo naudojimas pagerins odos ląstelių.


Goji kremas nuo rauksliu
Naujas kremas iš serijos Azijos Grožis lygina raukšles, minkština odą, todėl ji tampa lygi ir elastinga. Kremas nuo raukšlių su medūzų ekstraktu. Atjauninantis kremas veidui "Goji" 50 g. Toliau tęsiame apžvalgas ir skaitytojos pageidavimu apžvelgiame ispanų gamintojo "Dietesthetic" kremą su Goji, dygliuotojo ožerškio uogomis. Goji (kininio ožerskio) uogos- gyvybės ir ilgaamžišškumo ššaltinis. Goji krūmai natūraliomis sąlygomis auga saulėtoje Ningxia provincijoje, Kinijoje. Dygliuotojo ožekšnio (Goji) uogos nuo senovės auginamos Kinijoje. Hydro-Goji yra drėkinamasis kremas, turintis antioksidantinį poveikį dėl.


Ji skirta ne tik kovoti su raukšlėmis, bet ir užkirsti kelią kitų.

Goji kremas nuo rauksliu
Pradžioje jos atrodo subtilus raukšles, tada giliau ir giliau. Goji kremas Hendel": sudėtis ir naudingų komponentų. Goji glikopeptidai sujungia stangrinančius ir pakeliančius odą baltymus su. Drėkinamasis veido kremas normaliai ir mišriai odai EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE. Naktinis kremas nuo raukšlių jautriai odai EUCERIN Q10 ACTIVE 50 ml. Drėkinantis ir maitinantis veido kremas su goji ekstraktu, Q10, nakviša, avokadu ir jojoba apsaugo nuo raukšlių atsiradimo ir pasižymi odą jauninančiu poveikiu.


GOJI CREAM yra naujausios kartos kremas, skirtas kovai su odos senėjimu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...