2017 m. rugpjūčio 6 d., sekmadienis

Graikiniu riesutu supirkimo kaina

Graikiniu riesutu supirkimo kaina Riešutų supirkimo kaina kaip min 3 Eur už 1 kg 6. Pirkėjų neatbaido net tai, kad kilogramas jų kainuoja net iki 7 eurų. Už ką tik nuo krūmo nuskintų lazdynų riešutų kilogramą pirkėjai nesiderėdami. Ar pasodinta graikinių riešutmedžių plantacija greitai pradės duoti derlių. Pastaruoju metu plečiamos lazdynų ir graikinių riešutų giraitės. Derliaus 2016 lapkričio Riešutas buvo renkami Sibiro Čitos. Maisto ir kitų kasdienių prekių parduotuvė internete.


Graikiniu riesutu supirkimo kaina
Kadangi riešutmedžiai užderėjo pirmą kartą, R. Pirmiausiai moteris teigia paliekanti pakankamai riešutų juos itin mėgstančiai. Dėl mažos supirkimo kainos buliukų mėsa iškeliauja į Lenkiją. Darbščios ir rūpestingos šeimininko rankos sukūrė graikinių riešutmedžių giraitę, ateityje duosiančią graikinių riešutų ne. Babtų medelyne Lietuvoje auginti sodinukai. Mažesniajame sklype stiebiasi prie kuoliukų pririšti graikiškų riešutų sodinukai. Kai kainos nukrito, sodą išnaikinau, laukus suariau ir išnuomavau. Tuo tarpu su neseniai pasodintais 24 hektarais graikinių riešutų tenka nemažai pavargti.


Sausesnėse vietose jie auga, o kitur – iššalo – tad.

Graikiniu riesutu supirkimo kaina
Smagu čia būti, kai lenkiasi lazdynų šakos nuo riešutų. STAMBIAVAISIS - medis augus, derėti pradeda 5-6 metais po pasodinimo, deri nedidelėm kekėm, gausiai, kasmet. Riešutmedžių auginimas – nauja sritis ne tik Dzūkijos regione, bet ir šalyje. Tad neatrodo keista, kad jų augintojas Rimas Norus vis atidėliojo. Kaip teigė pašnekovas, paskutiniu metu visų riešutų kainos kyla į viršų.


Prie to prisideda ir augantis riešutų suvartojimas Indijos ir Kinijos. Lietuvoje vis labiau populiarėja graikinių ir lazdynų riešutmedžių auginimas. Viskas apie riešutus, sodinimą, auginimą ir valgymą. Užtikrinamas išauginto produkto supirkimas. Apie graikinių riešutų naudą sveikatai tikriausiai žino beveik visi. Kompensuos visą pagalbinio apvaisinimo kainą nuotrauka, foto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...