2017 m. rugpjūčio 6 d., sekmadienis

Horoskopas pagal medžius

Horoskopas pagal medžius Medžių horoskopas pagal gimimo datą. Horoskopas 12 zodiako ženklų: šiandien teks išsisukinėti nuo. Iš pradžių ir mes skeptiškai žiūrėjome į druidų horoskopą, tačiau radusios.

Horoskopas pagal medžius
O geriausiai kiekvieną iš mūsų veikia tie medžiai, kurie mums priklauso pagal laikotarpį, kuriuo gimėme. Be to, mus globojantis medis suteikia. Druidai vertino ir saugojo mišką, medžius tarp kurių jiems teko gyventi.


Tauro ženklui) priskiriamos gėlės ir medžiai.

Horoskopas pagal medžius
Druidų medžių horoskopas yra sudarytas, remiantis jų žiniomis apie gamtos ciklus. Kiekvienas medis,kaip ir zmogus,turi savo energija,kuri veikia ne tik ji pati,bet ir salia esancius. Viena medi globeja,o kartu ir su tuo medziu susijusius charakterio. Ar žinojote, kad kiekvienas žmogus turi savo medį? Tai sužinokite kas yra jūsų medis paskaitę šį horoskopą.


Kiekvienas zodiako ženklas turi savus medžius globėjus, iš kurių gali gauti reikalingos žmogui bioenergijos. Spalvos pagal horoskopą (Zodiako ženklus). Jie tvirtino, kad kiekvienas žmogus, kaip ir medis, turi individualiai savitus bruožus, vertybes.

Horoskopas pagal medžius
Druidų horoskopas (kalendorius) buvo žinomas jau prieš 2000 metų. Medis simbolizuoja viską, kas susiję su augimu, gyvybingumu, veržlumu, kūrybingumu, meniniu aktyvumu ir tuo, kas auga arba mus maitina. Pasirodo, kiekvienas augalas turi savo horoskopą, žvaigždžių nulemtą likimą ir misiją, kuriuos tinkamai pritaikę galime gauti naudos praktiškai.


Ne tik moterys, bet ir vyrai(Klevai) rūpinasi mada. Nors pagal savo prigimtį Klevai santūrūs ir atsargūs, jie gali greitai priimti pačius rizikingiausius sprendimus. Fengšui pagal Zodiako ženklą - kokioje namų vietoje jaučiatės geriausiai (6). Jums padėsiantys medžiai ir vaisiai – kiparisai, figos, citrusinės palmės, šunobelė, kriaušės. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Pagal energijos stiprumą medžius galima surikiuoti į eilę - nuo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...