2017 m. rugpjūčio 2 d., trečiadienis

Juvelyriniai dirbiniai siauliuose

Juvelyriniai dirbiniai siauliuose Juvelyrinių dirbinių parduotuvė „Praba“. Turn on Location History to track places you visit. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Juvelyriniai dirbiniai siauliuose
Bendrovė yra tiesioginė juvelyrinių dirbinių, briliantų importuotoja. Pas mus rasite dirbinių iš geltono, raudono, balto 585, 750 prabos aukso, perlo vėrinių. KOLJĖ" (patogus privažiavimas). Rubrikoje esančių įmonių veiklos sritis - juvelyrika, juvelyriniai dirbiniai, pavyzdžiui, aukso, sidabro, perlų papuošalai, bižuterijos gaminiai ir kt.


Juvelyriniai dirbiniai siauliuose
PREMIÈRE juvelyrikos namai - juvelyrika, papuošalai ir aksesuarai moterims. Mažeikiuose ir Rygoje arba įgaliotų atstovų erdvėse Telšiuose ir Plungėje. KOLJE – tai investicinio aukso, juvelyrinių dirbinių iš aukso, sidabro, bižuterijos prekyba, gamyba. Gaminių remontas ir atnaujinimas. Moderni juvelyrika jums siūlo dirbinius kurie atspindi kokybe ir išskirtini dizainą, šie juvelyriniai dirbiniai yra tikrasis menas ir ypatingas kūrybiškumas. JUVELYRINIŲ DIRBINIŲ SALONAS, Danutės Kelpšienės įmonė ŠIAULIAI rekvizitai, kontaktai, informacija.


Praba juvelyrikos centras, Šiauliai. Auksocentras savo veiklą pradėjo 1998 metais ir yra viena seniausių juvelyrikos įmonių Lietuvoje. Prekybos tinklą sudaro 10 parduotuvių Vilniuje ir Kaune.

Juvelyriniai dirbiniai siauliuose
Specializacijoje pateikiamos įmonės, kurių interesų sritis yra juvelyriniai dirbiniai, jų gamyba, mažmeninė ir didmeninė prekyba. LT-76301, Šiauliai Telefonas: (41) 429855. Veiklos apibūdinimas: Taisome - atnaujiname juvelyrinius dirbinius o atsibodusius. Aukso Stilius - juvelyrikos centras, juvelyriniai dirbiniai, graviravimas. Lietuvos įmonių, įstaigų, organizacijų, parduotuvių katalogas.


Perkame ir užstatu imame auksą, aukso lauza, aukso dirbinius, auksinius dantis, monetas ir kt. Atvykite pas mus VYTAUTO PR 20 KAUNAS "JUVELYRINIAI DIRBINIAI" Dėl klausimų rašykite facebook. Siunčiame į Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius. Fotografas Vilniuje, Fotografė Kaune, Fotografas Vilniaus rajone, Fotografas Vilniuje, Fotogr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...