2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Kaip pasidaryti nykstuko kepure

Kaip pasidaryti nykstuko kepure Ant balto popieriaus uždėję vieną ritinėlį iki pusės apibrėžiame nykštuko barzdą. Redos eglė - pasvirusia viršūne, mat buvo planuota, jog ji turėtų atrodyti kaip kepurė, po kuria sėdi nykštukas, o iš po kepurės kyšo tik jo kojos. Iš vienos tutelės gaminsime kepuraitę, todėl ją žirklėmis pasmailiname ir apklijuojame raudonu popieriumi ar celofanu nuo maišelio.

Kaip pasidaryti nykstuko kepure
Greit bus eglute darzelyje, mano vaikiukas bus nykstukas. Susidūriau su tokia problema, reikia dukrai darželyje padaryti kaukę. Kepurės, skarelės, skrybelaitės50 žin. Karnavaliniai kostiumai II dalis50 žin.
Kaip pasidaryti nykstuko kepure
Panašius nykštukus pernai mačiau Alekso darželyje.


Galiu padaryti reikiamo dydžio ir spalvos, 2013-12-14 18:55. Cha cha ), greit, paprastai ir pigiai padaryti Šypsena. Pamoka Kaip Pasidaryti Kepure,Lektuveli Ir Laivelivi - Duration: 8:39. Lps DIY kaip pasidaryti lps lova,piestu kine su pieštukais - Duration: 12:07. Gal galėtumet pasidalinti patirtimi, kaip pasidaryti vieną ar kitą kostiumą. Pernai buvo nykštukas, tai siuvau kepurę, liemenę ir šortukus, ir visur išsiuvinėjau. Vilnonė kepuraitė, gali būti vienspalvė. NYKŠTUKO kostiumą (kepurė, palaidinė, diržas, kelnės).


Kaip pasidaryti nykstuko kepure
Nurodytas ūgis 98 cm, bet tiktų tiek mažesniam, tiek didesniam vaikui. NYKŠTUKO-elfo kostiumą (kelnytės, švarkelis su prie jo prisiūtu diržu, kepurė ir batų auliukai), 98-104 cm. Nykštuko - elfo kostiumas: švarkelis, kelnės, kepurė. Burtininkės kostiumas: suknelė ir kepurė. O čia pamokėlė, kaip paprastai pasiūti grybo kepurę! Kostiumą sudaro kelnės, liemenė ir kepurė.


Liemenės ilgis 32, liemenės plotis reguliuojasi dirželiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...