2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Kodel neatsidaro gimdos kaklelis

Kodel neatsidaro gimdos kaklelis Klausiau gydytojos dėl kokių priežasčių neatsidaro gimdos kaklelis - ji. Ieskojau informacijos kodel taip nutinka, kodel neatsidarineja GK.

Kodel neatsidaro gimdos kaklelis
Taip visą savaitę ir kankino paruošiamieji nereguliarūs sąrėmiai, bet gimdos kaklelis nesidarė. Būdavo, suleidžia vaistų nuo skausmo ir. Nuo to, koks po gimdos kaklelio apžiūros bus gydytojos atsakymas į šį klausimą, priklausys, kaip. Man skatino gimdyma su vaistais skatinanciais,nors ir dare gimdos kaklelio.
Kodel neatsidaro gimdos kaklelis
Kodėl atsirado poreikis rašyti tokius planus?


Jei reikalingas gimdymo sužadinimas, o gimdos kaklelis nesubrendęs, rekomenduojamas. Viskas priklauso nuo gimdos kaklelio raumenų stangrumo – jei jis tvirtas, atsidarymui greitai nepasiduoda, tad šis procesas užtruks, gali praeiti ir. Gimdos kaklelis atsidarinėja ne taip greitai, kaip buvo tikėtasi. Kodėl tekste apie gimdymo skatinimą pasakoju apie savo paauglystės patirtis? Iš tikrųjų ką daryti,jei pačiai kaklelis neatsidaro ilgą laiką,skatinamųjų nesinori ur laukti. As gimdziau 16 val, kaklelis nesidare, ir finale per plauka. Nuskausminamieji gimdymo metu už ir prieš ? Gimdymo istorijos (be komentarų!) - 2 p.

Kodel neatsidaro gimdos kaklelis
Kas yra bazinė kūno temperatūra (BKT)? Kodel neatsidaro gimdos kaklelis – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį.


Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų. Visą nėštumą gimdos kaklelis yra ilgas (apie 4 cm ilgio) ir uždaras, be to. Cezario pjūvis dažniausiai atliekamas, kai sutrinka normali gimdymo eiga, neatsidaro gimdos kaklelis arba spazmai yra per silpni, kad vyktų normalus. Kartu ir džiaugsmas, ir skausmas, o kodėl ne aš? Kodėl daugelis moterų nori pagimdyti operacijos? Gimdant gimdos kaklelis neatsidarė, vaikelio širdutė pradėjo stoti, darė skubiai cezarį.


Ar gimdos kaklelis pasiruošęs gimdymui – minkštas, plonas?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...