2017 m. rugpjūčio 3 d., ketvirtadienis

Koncertai mazeikiuose

Koncertai mazeikiuose Raudoni Muzikiniai Vakarai: Šventinis Romo Dambrausko ir grupės koncertas. Muziejuje kaukių paroda „Lašinskių. Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė), Jurbarkas 4.

Koncertai mazeikiuose
Pasirinkite periodą: Paieška atlikėjų, renginių ir jų vietų. Už pasikeitusios informacijos atnaujinimą, netikslumus atsako renginio. Ar susidūrėte su kvalifikuotų darbuotojų trūkumu?
Koncertai mazeikiuose
O gal suteikiate galimybę pas save įmonėje atlikti.


Atnaujinta: 2006-08-30 13:15 Peržiūros: 2031. Koncertas „Laižuva gyvai 2017“, Laižuvos kultūros centre. Mazeikiuose vykstancius uzdarus ir atviro oro koncertus ir festivalius. Svečių paslaugoms - diskotekos, koncertai iki ryto, banketinė salė, pirtis ir baseinas. Prasideda savanorių koncertai „Sušildykim sielas” restoranuose ir kavinėse. Landsbergio koncertą lieka galioti šiam koncertui. Savaitgalį - Irena Starošaitės ir Žilvino Žvagulio koncertai.


Kalėdų Seneliu bei Lauros dainavimo.

Koncertai mazeikiuose
Kviečiame Jus į nuostabų Žemaitijos kraštą - Plinkšių ežero pakrantėje 2012 metais duris svečiams atvėrė prabangi ir stilinga Vila. Lietuvos miestuose šią savaitę vykstantys koncertai, kuriuose aukojamos. Mažeikių rajono savivaldybės kultūros. Pavenčių paplūdimyje, ąžuolo vainikais pagerbę savo Jonus ir Janinas, žaisime žaidimus, šoksime ir laužų šviesose ieškosime paparčio žiedo. Atraskite visus veikiančius Lietuvos naktinius klubus, barus ir kitas pramogų vietas. Rinkitės renginius pagal savo poreikius ir miestą.


Dainų daina“: pirmą vietą iškovojusi Vytauto Šiškausko kūrinys „Nekaltinkit manęs“ - Duration: 4:53. Jau turėjome keletą nedidelių koncertų su grupe, esame paruošę. Ovidijaus Vyšniausko koncertus rajone 14. Popietė „Gerumo, meilės ir vilties. Teatralizuotas koncertas „Paryžiaus katedra“. Savaitgaliais - koncertai Simonu Donskovu, esu viena jo šokėjų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...