2017 m. rugpjūčio 3 d., ketvirtadienis

Krikstynu paprociai ir zaidimai

Krikstynu paprociai ir zaidimai Tai bus: krikštynų papročiai, etnologų pastabos, gražūs žodžiai tėvams, gražūs krikštynų sveikinimai, krikštynų žaidimai ir daug kitų idėjų kaip šventę galima. Prieš 3 dienas - Vienas iš labiausiai tradicijomis apipintų vaiko gyvenimo etapų būdavo krikštynos Daugumoje šeimų ir šiais laikais krikštynos yra didelė ir. Nuo senų laikų yra išlikę kai kurie krikštynų papročiai.

Krikstynu paprociai ir zaidimai
Modernėjanti visuomenė, kurį laiką dairėsi į Vakarus, tarsi bėgo nuo to, kas sava ir artima. Kosmopolitinė kultūra, visuotinis triukšmas. As pasiemiau keleta knygu apie krikstynas, ju paprocius, persiskaiciau ir.


Tradiciškai krikštynų organizavimo pareigos ir atsakomybė yra.

Krikstynu paprociai ir zaidimai
DELFI - Kuo reikšmingos yra krikštynos? Ar vardo parinkimas gali lemti vaikelio likimą? Kinta krikštynų atributika, krikšto laikas ir net pats požiūris į šį sakramentą. Apie svarbiausius krikštynų elementus pasakoja etnologė, tautosakininkė Gražina Kadžytė. Kokie krikštynų papročiai neišliko iki šių dienų? Seniau krikštynos buvo viena svarbiausių švenčių ne tik vaikelio namuose, bet ir visame kaime. Daugiau užsiėmimų krikštynų metu rasite skyrelyje Žaidimai.


Edukaciniai žaislai, žaidimai, knygos būsimiems herojams. Prasmingi krikštynų užstalės žaidimai.

Krikstynu paprociai ir zaidimai
Krikštynos - ypatinga mažylių šventė. Per krikštynas užstalės žaidimams, paįvairinantiems šventės. Prieš pat vaiko krikštynas tėvai ir krikštatėviai turi užeiti į bažnyčios raštinę, kur. Vaiką į bažnyčią ruošia krikšto mama.


Kai ji maudydavo vaikelį, krikšto tėvas įmesdavo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...