2017 m. rugpjūčio 5 d., šeštadienis

Kudikio raida 5 menesiai

Kudikio raida 5 menesiai Apžvelkime, ką turėtų mokėti 5 mėnesių kūdikis, arba ką jis netrukus išmoks. Aktyviai persiversti nuo pilvo ant nugaros pradedama tik apie septintą mėnesį. Kūdikiai pradeda kasytis apie šeštą mėnesį.

Kudikio raida 5 menesiai
Noreciau, kad papasakotumet ka moka jusu 5 menesiu vaikutis. Ir mesyte duoti 6 men kudikiui visiskai normalu ir rekomenduojama. Vaiko vystymąsis ir raida kiekviename jo amžiaus tarpsnyje. Pasak vaikų kineziterapeutės Lauros Sidaraitės, ką kūdikis atlieka atskirais amžiaus.


Kudikio raida 5 menesiai
Jonukas nuo 4 menesiu istisai budavo ant grindu (ant kilimelio), judejo kaip norejo ir kur. Kai mums buvo 5 menesiai mazylis svere 7. Apie kūdikio mitybą iki vienerių metų kalbamės su gydytoja Audrone Kirdeikiene. Jau laikas kūdikiui paragauti kruopų košės. Verstis į kitą pusę jis tikriausiai išmoks tik. Apie vaiką Laikas taip šuoliuoja, kad mums jau 6,5 mėn. Kiekvienas kūdikis yra unikalus ir jo raida skirtinga, ką vienas išmoksta anksčiau. Kūdikio mankštą pradedame švelniu masažu glostydami jo kūnelį.


Mankštiname tik sveiką, geros nuotaikos kūdikį 1,5-2 val.

Kudikio raida 5 menesiai
Tai svetimų žmonių baimė, o jos atsiradimas reiškia normalią, nesutrikusią kūdikio raidą - tai. Psichomotorinė kūdikio raida, Naujagimystės periodas, kūdikystės mėnesiai. Parke matau,kaip mamos su vaikštynę,leidžia savo 7-8 mėnesiu vaikus. Mum 7,5 pati dar nesedi, neropoja, vartos spek ziuret, stot kaip ir. Dviejų mėnesių amžiaus kūdikis tvirtai laiko pakėlęs galvytę.


Nė vieno kūdikio – jei jo raida yra normali - nereikia mokyti norėti tyrinėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...