2017 m. rugpjūčio 30 d., trečiadienis

Laidiniai telefonai internetu

Laidiniai telefonai internetu PANASONIC KX-TGA681FXB Ragelis (j) - Stacionarūs telefonai PANASONIC. MaxCom KXT400 Clip laidinis telefono aparatas, redial - Stacionarūs telefonai. Kaina : prekės kaina su speciali nuolaida, kuri galioja perkant prekę internetu.

Laidiniai telefonai internetu
Sandėlio informacija: - Yra sandėlyje. Atsiskaitykite su moki 3 Moki3 logo. Laidinis telefonas „Di-gi“ DG6019, juodas. Fiksuoto ryšio telefonai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai.
Laidiniai telefonai internetu
Belaidžiai ir stacionarūs telefonai.


Pirkdami internetu, prekes galite įsigyti gyvendami Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose. Mobilieji telefonai – gauk jau šiandien, padėsime išsirinkti telefoną ir dėkliuką, garantija 24 mėn. Namų telefonas arba fiksuotas telefono ryšys. Nemokamas pristatymas, lizingo akcijos. Gaukite vieną sąskaitą už šeimos skambučius. Apsilankykite ir susipažinkite su pagrindiniais pokalbių planais!


Didelis laidinių telefonų pasirinkimas. Siūlome įvairaus dydžio, komplektacijos ir dizaino laidinius telefonus.

Laidiniai telefonai internetu
Jei jus domina pigiausi telefonai, prašome pirkti internetu arba užsukti į mūsų. Juolab, kad skambinti laidiniu telefonu ne tik patogu, bet ir pigu. Užsisakykite telefonu 19900 arba internetu:. Tačiau tai nebūtinai reiškia, kad įprasti, laidiniai telefonai išnyks.


Populiariausių gamintojų telefonai puikiomis kainomis. Net šiais laikais, kuomet internetas yra visiems prieinamas, pagrindine ryšio. Jums labiausiai patikusią prekę parduotuvėje URMO. Nors atrodo kaip senos kartos laidinis telefonas, šis telefonas yra mobilusis telefonas su visomis priklausančiomis funkcijomis. Elektroninė buitinės technikos parduotuvė MAX24. PAPRASTI LAIDINIAI TELEFONAI ŽINOMI TIK KAIP SENA.


Internetas, kamera, muzikos grotuvai bei daug kitų funkcijų – visos šios funkcijos. Greitas pristatymas, saugus pirkimas, 24 mėn.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...