2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

Mamos zurnalas konkursai

Mamos zurnalas konkursai Siųsdami nuotraukas vienoje žinutėje prikabinkite vieną nuotrauką vienam konkursui. Tas pats vaikutis į viršelį gali patekti tik vieną kartą. Pradedame naują nuotraukų konkursą „Augu žaisdamas“. Dalyvaukite ir laimėkite įspūdingų stalo žaidimų. Mediniai arkliukai, atjoję iki mūsų laikų - Mamos Žurnalas. Mamos žurnalas, Edas Grin and Adomo baldai like this. Siuos zurnaluos nuolatos vyksta ivairiausi konkursai, pasivartyk ir ten atrasi kokia tema siuti nuotraukas ir kokiu adresu.

Mamos zurnalas konkursai
Konkurso „Mano Kalėdos“ nuotraukos.


Juokingiausios nuotraukos konkursas. Naujas nuotraukų konkursas “Sukurkime viršelį patys”. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Su šia problema susidūrė modelis ir konkurso ,,Miss Lietuva 2011“ dalyvė Sotera. Kodėl vaikai ne visada panašūs į mus? Nuotraukų konkursas „Sėdžiu ant puoduko“. Eglė Markūnienė pataria mamoms, kurios priverstos primaitinti kūdikius.


Socialiniuose tinkluose mamos dalijasi ypatingais marškinėliais aprengtų vaikų nuotraukomis.

Mamos zurnalas konkursai
Tavo vaikas“ švenčia 25-ąjį gimtadienį, jei kalbėtume apie tokio amžiaus. KONKURSAS: išrinkite smagiausią Užgavėnių kaukę. Andrejevaitė: metai po mamos mirties buvo ypač sunkūs - pradėjo byrėti asmeninis gyvenimas, patekau į baisią avariją. Gandras atnešė mums… SUMANI MAMA sveikina visas jau sulaukusias gandro mamytes ir kviečia pasidalinti mažylio nuotraukėle bei laimėti. Tai TIK fotomanipuliacijų - kelių sujungtų nuotraukų - konkursas. Nugalėtojus (kaip visad) išrinks geriausi eFoto.


Vieną pagrindinės temos straipsnį tiesiog privaloma perskaityti visiems tėčiams – juk jie dar labiau nei mamos gali padėti dukroms pasijusti gražioms ir. MAMA IR TĖTIS pasirodė aktualus, analizuojantis tėvų ir augančių vaikų. VIENAI VERSLIAI MAMAI konferencijos metu. Rajoninio konkurso moksleiviams ,,Europa, bendras paveldas. Lietuvės Jolitos ir olando Martino šeima tikrai išskirtinė. Ir ne tik dėl to, kad jų namuose laksto 5 vaikai – toks atžalų skaičius nėra įprastas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...