2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

Marskineliai vyrams su uzrasu

Marskineliai vyrams su uzrasu Marškinėliai "Tikri vyrai medaus nevalgo". Juokingi marškinėliai ir džemperiai - tstore. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą.

Marskineliai vyrams su uzrasu
Tipas: Vyriški; Papildoma: Su užrašu. Išskirtinio dizaino marškinėlių el. Jūsų prekių krepšelis yra tuščias!
Marskineliai vyrams su uzrasu
Numerių vardų uždėjimas ant marškinėlių. Užrašai ant marškinėlių ir ne tik!


Mes Jums siūlome vyrams dovanoti marškinėlius su originaliais užrašais. Visi vyrai yra idiotai ir aš ištekėjau už jų karaliaus. Populiariausių pasaulio gamintojų marškinėliai, kurie leis Jums puikiai išreikšti. Geltonos spalvos su žaliu užrašu LIETUVA Slazenger gamintojo marškinėliai vyrams. Išreikškite savo emocijas UŽ LIETUVĄ! Sudėtis: 100% medvilnė Daugiau. Nori atskleisti savo charakterį, pomėgius ar požiūrį į gyvenimą?


Marskineliai vyrams su uzrasu
O gal nori įvertinti savo artimą draugą, giminaitį ar. O asortimentą jų turime labai platų: su rankovėmis, be rankovių, polo stiliaus, su užrašais, vienspalvius. Nustebinkite savo draugą šiais individualiais, tik jam skirtais marškinėliais su asmenine nuotrauka ar šmaikščiu užrašu. Vyriški tamsiai pilkos spalvos marškinėliai "Word". Nauja kolekciją sudaro polo marškinėliai, marškinėliai su užrašu, kamufliažinis stilius. Niekada nebus taip blogai, kad negalėtų būti dar blogiau. Medvilniniai marškinėliai vyrams RIPLEY žydros spalvos.


Braliukai Lietuvos Regbio Rinktinės Atributika. Sportinių aprangų numeravimas, logotipai, skaičiai, vardai, užrašai. Nestandartinių dydžių drabužiai, marškinėliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...