2017 m. rugpjūčio 1 d., antradienis

Matematikos zaidimai 5 klasei

Matematikos zaidimai 5 klasei Matematikos testai 5 klasei, Uždarbis, Bandymai, Anksč. Natūralieji skaičiai Įvertinimas (459), 5€, -, fakyras 2017-03-05 15:55:46, 459. Statusis trikampis yra trikampis, kuris turi. Mokomieji žaidimai pradinukams - pasaulio pažinimas. Testai sukurti pagal dabartinę mokomąją programą ir suskirstyti į klases ir temas. Už teisingus atsakymus gausi 4 sekundes papildomo laiko, o už neteisingus – prarasi 5. Sovietų sąjungos laikais, ši skaičių lentelė buvo naudojama kaip atidumo testas.


Matematikos zaidimai 5 klasei
Raskite lentelėje skaičius nuo 1 iki 90. Jeigu tai padarysite: – per 5-10 min. Mokiniai stadione sureng÷ lenktynes. View more presentations or Upload your own. Reiškiniai su skliaustais, daugyba, dalyba, sudėtimi ir atimtimi. Labai geras žaidimukas :) Tai yra Geri Zaidimai. Mieli mokiniai, mokytojai ir tėveliai! Pristatome naujos serijos „BŪK KIETAS!


Po kiek saldainių bus kiekvienoje dėžutėje, jeigu 150 saldainių bus sudėti po lygiai į 5 dėžutes?

Matematikos zaidimai 5 klasei
Netaisyklingosios trupmenos ir mišrieji skaičiai 5-6 kl. IKT taikymas matematikos pamokoje 9 klasėje. Užduotis 5 klasei „Natūraliųjų skaičių sudėtis ir atimtis“. Priemonė skirta 7 klasės matematikos mokymui, pritaikyta adaptuotiems bei modifikuotiems mokiniams. Priemonę sudaro temos: Teigiamų ir neigiamų skaičių. Uždavinyne – kur kas daugiau uždavinių nei.


Pratybos skirtos mokiniams, besimokantiems matematikos, lietuvių kalbos, gamtos ir žmogaus bei. Jei praktiškai sunku, galite tobulėti! QVprep Lite 5 kl suteikia jums daug matematikos ir anglų Problemos su išsamių atsakymų paaiškinimus, kad būtų galima. Ramygalos gimnazijos matematikos mokytoja metodininkė Seliutė Gvergždienė, 6 kl. Upytės Antano Belazaro pagrindinės mokyklos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...