2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Maxima siulo darba

Maxima siulo darba Darbas MAXIMOJE - siekite karjeros aukštumų pas didžiausią darbdavį Baltijos šalyse! MAXIMOS parduotuvių tinklas plačiai išsidėstęs po visą Lietuvą - Kaune. Geriausi darbo skelbimai kiekvienam ieškančiajam darbo, geriausi kandidatai kiekvienam darbdaviui.

Maxima siulo darba
Darbo skelbimų pasirinkimas - MAXIMA (280). Vilniuje: - kasininkams - pardavėjams ( - oms); - sveriamojo maisto skyrių pardavėjams ( - oms); - salės darbuotojams ( - oms);. SIŪLOME NUOLATINĮ arba SEZONINĮ darbą Kaune. Siūlome ne tik patrauklų darbo grafiką, bet ir.


Maxima siulo darba
UAB "MAXIMA LT" siūlo darbą: Šiuo metu įmonė neieško darbuotojų. MAXIMA LT - stabilus ir patikimas darbdavys, suteikiantis realias. Seip viskas grazu ir tvarkinga, savaitgaliai daznai laisvi. Tik dir bt reikia kaip kupranugariui, jei dirbi kasininke. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Maxima LT, UAB. Suprantu kad darbas sunkus pavargsta tos kasininkes bet tai neleidzia joms taip bendrauti su pirkejais. SALĖS DARBUOTOJAS (-A) (MAXIMA BAZĖJE). Darbo pobūdis: -Įvairių medienos gaminių sukrautų į paketus iškrovimas iš mašinų.


Kiekvienas renkasi, kuo jam būti ir kokia veikla užsiimti.

Maxima siulo darba
Vieniems yra priimtinas darbas maxima prekybos. Darbas, darbas Vilniuje, darbo skelbimai Vilniuje. Išsaugoti skelbimą - Daugiau funkcijų. PARDUOTUVĖS PAMAINOS VIRŠININKO PAVADUOTOJAS (-A) GARLIAVOJE - MAXIMA. Prekybos centro „Maxima“ kasininkės pasiruošusios priimti eurus.


Lidl“, kuris žada įdarbinti tūkstantį darbuotojų ir dosniai atsilyginti už darbą. Latvijoje tokių galimybių suteikia aptarnavimo sfera, pavyzdžiui, darbas Jūrmaloje, o Estijos atveju – tai darbo vietos, kurias siūlo bendrovės iš. Nesvarstome galimybės artimiausiu metu priimti į darbą tokio amžiaus vaikų, net jei būtų praplėstas leidžiamų darbų sąrašas“, – sakė „Maxima.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...