2017 m. rugpjūčio 25 d., penktadienis

Mezgimo rastai schemos lietuviskai

Mezgimo rastai schemos lietuviskai Stanislava Vaitkeviciene pamačiau facebook raštą gal daugiau tinka šalikui patiko pabandžiau vėliau megzti gavosi ne taip dabar nerandu. Renkantis mezgimo raštus labai svarbu pritaikyti tiek virbalų, tiek siūlų storį. Ieškau šio raštelio schemos 4u.

Mezgimo rastai schemos lietuviskai
Na man atrodo, kad cia geru ir blogu akiu mezgimas, na bet gal as klystu. Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. Kojinytės, batukai, tapkutės (schemos)50 žin. Baltoji meška" nemokama mezgimo schema.


Mezgimo rastai schemos lietuviskai
Pristatau jums mezgimo raštą "RIPSAS". Tai yra vienas lengviausių raštų, todėl yra labai rekomenduojamas. Paskutinės eilės akių nuleidimas. Kairį virbalą įverkite į pirmą akį ant dešinio virbalo, o dešiniuoju virbalu antrą. Rankdarbių kraitelė - įvairios idėjos ką galima pasidaryti patiems. Kas liečia mezgimą ar nėrimą, lietuviškai paieškas darau retokai. Dėl vienos labai paprastos priežasties - noriu gausesnių, įvairesnių ir. Nerandu niekur internete lietuvisku puslapiu, kur butu paaiskinta detaliai kaip megzsti visokiais budais.


Buna juk visokiu zurnaliuku kur ten su.

Mezgimo rastai schemos lietuviskai
Tiesa, norvegiško stiliaus mezginiai – tai tik dalis Juditos. Pynių mezgimo virbalais raštai, Pynių mezgimo virbalais raštai – žinynas, kuriame 220 pynių raštų orginalių nuotraukų ir jų mezgimo schemų. Man tik būna protu nesuvokiama, kai raštu…. Kojinių ir šlepečių mezgimas virbalais. Su išsamiais aprašymais ir schemomis. Jis mezga pirštines, kojines, šalikus, kepures, megztinius, moteriškus. Servetėlių ir kitų nėrinių parduotuvė.


Iš tiesų riešinių mezgimas nėra sudėtingas, o labiau įgudus – išties. O jei ir nemokate – pasisemkite idėjų, kokių raštų megztiniai šiuo metu ant. Mezgimas visiems, nėrimas visiems.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...