2017 m. rugpjūčio 8 d., antradienis

Minkstu baldu gamyba siauliuose

Minkstu baldu gamyba siauliuose Rubrikoje pateikiamos įmonės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra baldų gamyba. Baldai gali būti gaminami iš medžio, metalo, plastiko. Mūsų specializacija – ne tik įprastų, bet ir nestandartinių baldų gamyba.

Minkstu baldu gamyba siauliuose
Litsofa - tai lanksti, techniškai ir technologiškai aprūpinta bendrovė, viena didžiausių minkštų baldų gamybos įmonių šalyje. Korpusinių baldų gamyba Šiauliuose - patikimai, kokybiškai ir nebrangiai! Virtuvės, svetainės, jaunuolio, miegamojo baldai. DELUXE BALDAI, UAB Minkštų baldų gamyba, prekyba Šiauliuose.


Minkstu baldu gamyba siauliuose
Baldai, prekyba Šiauliuose, įmonių paieška Info. Nestandartinių, standartinių baldų gamyba, prekyba. Baldžių siūlo paslaugą - Minkštų baldų gamyba. Baldžius Šiauliuose, Baldžius Klaipėdoje. UAB "Aretida" Šiauliuose gamina minkštus baldus. UAB "EEGA1" ("Šilalės baldai") Šilalės rajone gamina minkštų baldų komplektus, sofas, fotelius, pufus. Baldų salonai Klaipėdoje ir Vilniuje! Minkšti baldai - tai ne tik minkštų baldų komplektai svetainei, bet ir minkšti virtuvės kampai, minkšti.


Sėkmingai ir nuosekliai dirbdami, tapome partneriais su itin patikimais užsienio šalių baldų gamybos ir prekybos lyderiais.

Minkstu baldu gamyba siauliuose
Prekiaujame įvairiais priedais ir priemonėmis, skirtomis minkštų baldų gamybai. Veikia du fabrikai: Šiauliuose ir Kaune. Gaminame užtrauktukus, galanteriją, tiekiame siuvimo priedus didžiausioms siuvimo, baldų gamybos įmonėms. Baldai - gamyba Šiauliuose, įmonių paieškoje rasta 81 rezultatas su adresais, telefonų numeriais ir kita informacija apie. Darbas minkštų baldų gamybos įmonėje: baldų apmušimas - surinkimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...