2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Morku misraine ziemai receptas

Morku misraine ziemai receptas DELFI - Tinklaraštininkių iš „Mamukynas. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Siūlome išbandyti dar vienos mišrainės žiemai receptą.

Morku misraine ziemai receptas
Anytos mišrainė žiemai – nepasigailėjau. Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Mūsų šeimoje morkas mėgsta tik mažoji, bet šitas konservavimo receptas pakeitė ir mūsų nuomonę.


Morku misraine ziemai receptas
Visų pirma, jei ragaut užmerktomis akimis. Svečiuose valgiau labai skanią cukinijų mišrainę žiemai. Cukinijas supjaustome mažais kubeliais, morkas sutarkuojame burokine trintuve. Morkų receptai, patiekalai su morkomis. Tarkuotų, kepintų morkų ir gybų mišrainė tomatų padaže. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.


Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Receptai žiemai su morkomis - Skanūs patiekalai iš daržovių žiemai. Visų išgirta, šeimos pamėgta cukinijų mišrainė žiemai be acto.

Morku misraine ziemai receptas
Jeigu dar neturite išbandytų receptų, pasinaudokite idėja, kurią mums atsiuntė skaitytoja Milda. Pirmosios atsargos žiemai savo rankomis: Pomidorų padažas ir Adžika (1). Lauros agurkų ir morkų mišrainė žiemai. Trims aktyviausioms ir įdomiausų receptų autorėms padovanosime po OILATUM losjoną!


Receptas senas ir einantis iš lūpų į lūpas, tad nenustebsiu jei ir Jūs jau esate. Noriu patiekalo: Atsargos žiemai; Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita. Mišrainė, konservavimas, receptai, aliejus. Visiems gerai pažįstamos morkos yra tiesiog neatskiriama lietuviškos virtuvės dalis. Tobulas receptas savaitgaliui: lavašas su maskarponės sūriu ir džiovintais pomidorais (7). Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti žiedais.


Ačiū Redai už mišrainės receptą,vakar pasigaminau,labai skanu. Vienos jų receptą ji siūlo „Šiaulių krašto“ skaitytojams. Marinuotos cukinijos su majonezu (12). Ingredientai: Cukinijos - 6 kilogramai, Svogūnai - 1 kilogramas, Morkos - 1 kilogramas, Paprika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...