2017 m. rugpjūčio 8 d., antradienis

Npd skaičiuoklė 2016

Npd skaičiuoklė 2016 Skaičiuoklė skirta darbo užmokesčio dydžio ir mokesčių skaičiavimui nuo. NPD ir PNPD skaičiuojami tik tuo atveju, jeigu pasirinkote darbovietę "pagrindinė". Priskaičiuotas atlyginimas "ant popieriaus".

Npd skaičiuoklė 2016
NPD (neapmokestinamasis pajamų dydis) – tai suma, kuria darbo užmokestis nėra apmokestinamas. Nemokama sąskaitų išrašymo bei apskaitos programa, PVM skaičiuoklė. NPD apskaičiavimo paaiškinimas yra čia, o VMI seminaro medžiaga čia. NPD - neapmokestinamas pajamų dydis - tai suma, kuri neapmokestinama Pajamų mokesčiu.
Npd skaičiuoklė 2016
Kiek vaikų iki 18 metų šiuo metu auginate?


UAB Verslo Partnerių Grupė parengė darbo užmokesčio skaičiuoklę, kuri vienodai tiksliai ir patogiai. Ar taikyti neapokestinamą pajamų dydį (NPD)? Atlyginimo skaičiuoklė leis Jums pamatyti kiek ir už ką yra mokami mokesčiai, galėsite. Pritaikytas NPD: Pritaikytas PNPD: Gyventojo pajamų mokestis 15% (VMI):. Atlyginimų skaičiuoklė skirta apskaičiuoti išmokamą atlyginimą, gaunamą atskaičius. Tai padaryti padės internetinė atlyginimų skaičiuoklė. Politinės tarybos posėdyje valdančiųjų partijų lyderiai sutarė NPD nuo.


Neapmokestinama 500 Eur riba taikoma apskaičiuojant ir deklaruojant 2016 m.

Npd skaičiuoklė 2016
Publikuota: 2016-06-02 Autorius: Vytautas V. Sau taikytiną NPD pagal dabar galiojantį tarifą galite sužinoti VMI skaičiuoklės. Nėštumo ir gimdymo atostogos (dekretinės) 2016 m. Tarnybinio atlyginimo skaičiuoklė (dirbantiems pagal darbo sutartis). GPMĮ 20 straipsnyje formulės skaičiuoklėje taikomas atskaitinis taškas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...