2017 m. rugpjūčio 26 d., šeštadienis

Nuosirdus sveikinimai mamai

Nuosirdus sveikinimai mamai Tai sveikinimai mamos dienos proga turi būti patys gražiausi ir geriausi! Mamos dienai išsirink nuostabų sveikinimą su nuostabiausiais žodžiais nuostabiausiam. Tu dabar liūdi, Kaip visos motinos, kad liūdi.

Nuosirdus sveikinimai mamai
Jie nori būti dideli Ir džiaugtis nori jie vieni, Ir dirbt vieni, Ir verkti. Tegul visuomet šypsosi Tau saulė, Tegul visuomet neduoda Tau liūdėt. Motinos dienos proga dovanojam laimės saują, Ir viso to ko Mamai galima linkėt. Gimtadienio tostai (3) Gimtadienio sveikinimas proza (3) Gimtadienio sveikinimas mamai (2) Gimtadienis žiemą (1) Gimtadienio.


Nuosirdus sveikinimai mamai
Tikriausiai ne veltui tikima, kad nuoširdūs, individualūs per gimtadienį išsakyti linkėjimai išsipildo. Skubiai reikia sveikinimo grazaus mamos gimtadieniui. Mielą Mamytę nuoširdžiai sveikina dukra Laura su vyru, anūkai Raimonda, Laurynas ir Lukas: Tu pirmoji pasveikinai mus su tekančia saule, Tu pirmoji. Tu tokia visur esanti, kad galėtum būti erdve. Tad linkiu, kad tavo svajonės taptų gyvenimu, o gyvenimas gražus ir šviesus kaip. Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga. Meilė mamai pats tyriausias jausmas todėl ir myliu.


Mama toks galingas žodis suteikiantis gyvenimą. Gyvenimas nueitas tavo kelias, iš kurio negrįžtamai mes.

Nuosirdus sveikinimai mamai
Raibas sakalėli, skrisk pas Tėvužėlį, Tu nunešk Jam mano akeles. Kelki, saulužėle, nuostabiausią gėlę. Taip, tau 18-lika, tai gražus jaunystės žiedelis, bet ir pirmi žingsniai į platų. Rašyti mamai - tai susitikti su pačiu savimi. Dėkojame visiems konkurso "Laiškas mamai" dalyviams.


Jo, internetas užfloodintas jau sveikinimais Daivai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...