2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Odiniai papuosalai

Odiniai papuosalai Odinės ar odos elementus turinčios apyrankės regis visuomet buvo ir bus madingos. Odiniai papuošalai pradėti gaminti vieni pirmųjų, o išlieka populiarūs iki pat. Unikalūs rankų darbo odiniai dirbiniai: apyranke, odine apyranke, deklas telefonui, naturalios odos dezutes, sage, auskarai.

Odiniai papuosalai
Gražūs rankų darbo odiniai papuošalai moterims. Galima užsisakyti kokios spalvos. TIK SPALIO MĖNESĮ PRISTATYMAS NEMOKAMAS! Subtiliai Gražu - Stilingi, subtilūs, gražūs ir labai patogūs rankų darbo odiniai papuošalai moterims, odinės apyrankės vyrams, raktų pakabukai ir kt.
Odiniai papuosalai
Unikalūs ir stilingi papuošalai iš tikros odos, tauriųjų metalų, brangiųjų akmenų, šovinių gilzių, Swarovski kristalų ir nuoširdaus kūrybos lašelio.


Visi papuosalai atrodo labai originaliai, pagaminti su meile Jums! Priimsime uzsakymus pagal Jusu pageidavimus. Komplekto kaina nuo 25€ laukiame. Daili apyrankė moterims iš odinių juostelių. Gražūs ir pigūs papuošalai internetu tik - papuosalurojus. Sveikos gyvos, ir as galiu pasigirti.


See more about Polymers, Helpful hints and How to make. Melyni- balti odiniai papuosalai.

Odiniai papuosalai
Odinių batų priežiūra atrodo savaime suprantama, tačiau kiekvienas savo spintoje turime ir daugiau odinių aksesuarų ir papuošalų, kuriems. Natūralios odos ir akmens papuošalai. Idėjos ir Atradimai: "Rokenbau" apyrankės vyrams Ei! Norėčiau kiekvieną penktadienį rašyti atradimų skiltį. NEPRAŽIOPSOKITE NAUJŲ SKELBIMŲ!


Rankų darbo natūralios odos papuošalai išskirtinėms moterims. Odiniai kaklo papuošalai, kaklo papuošalai, papuošalai, papuosalai, pakabukas, pakabukai. Vežame keleivius po LT, LV, EE, PL ir BY. Mūsų ekonomiški ir komfortiški mikroautobusai nuo 5 iki 30 sėdimų vietų. Dirbame kasdien, užsakymus priimame. Orginalūs Elvyra Design odiniai aksesuarai. Visi aksesuarai išskirtinai rankų. Kiti rankdarbiai (1); Namams (40).


Interjero akcentai (21); Paveikslai (16); Tekstilė (1); Virtuvės reikmenys (1). Dėl auskarų užsakymo ar detalesnės informacijos galite teirautis el. Visi mūsų siūlomi odiniai gaminiai yra vienetiniai, ekspozicija nuolat papildoma vis kitokiais naujais originaliais odiniais papuošalais. Parduodu odinius rankų darbo papuošalus. Galite rinktis komplektus ar atskirai. Siūlau seges, auskarus, apyrankes ir papuošalus ant kaklo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...