2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Padėkos žodžiai už ilgametį darbą

Padėkos žodžiai už ilgametį darbą Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie darbą. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Alytaus miesto savivaldybės vadovai: savivaldybės meras Jurgis.

Padėkos žodžiai už ilgametį darbą
Padėkos žodžiai Pagyrimas ir nuoširdi padėka kelia žmogų, skatina kruopščiau dirbti. Dėkojama už atliktą darbą, suteiktą informaciją, už kvietimą ir pan. Prasmingi, protingi žodžiai, prasmingos, protingos mintys, citatos:.


Didžiausias malonumas - slapta atlikti gerą darbą, apie kurį žmonės sužino atsitiktinai.

Padėkos žodžiai už ilgametį darbą
Kazkaip niekur nerandu butent tokiu zodziu. Gal kas turit kokius nors neeiliuotus žodžius, kuriuos galima panaudoti ilgamečio bendradarbio išėjimo. Norėtumėme vienai šeimai padėkoti ar pareikšti padėką už pagalbą. Yra dalykų, kurie visada malonūs žvilgsniui: ugnis, vanduo ir tai, kaip dirba kiti. Bet kuris svarbus darbas turėjo būti atliktas.


Norėdami padėkoti, užpildykite anketą. Viešintų klojimo teatro vardu noriu padėkoti Lukui Pakelčiui. Vieniems vyrams rūpi darbas, kitiems malonumai, o visos moterys širdyje yra viliokės. Jonavos kultūros centre apdovanoti 138 ilgamečiai “Achemos” ir koncerno.

Padėkos žodžiai už ilgametį darbą
Sveikinimo žodį tarė ir Jonavos rajono savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius. Juozas Antužis – už nuoširdų ir ilgametį darbą, rūpinantis ir. Atminimo ženklas už ilgametį ir atsakingą, nuoširdų rūpinimąsi gyventojų sveikata, su meile atliekamą darbą, paguodžiantį žodį Sendvario seniūnijos žmonėms.


Dėkoju II RITS kolektyvui už gerą darbą, už laiku suteikiamą pagalbą ir šypsenas. Atskirai nuoširdūs padėkos žodžiai skiriami bendrosios praktikos. Atsiliepimai, padėkos, laiškai, paklausimai. Dėkoju visam personalui už rūpestį, šilumą ir gerus žodžius, reagavimą į mūsų prašymus. Visam medicinos personalui už profesionalų darbą ir gerą širdį. Ir puiku, kad padėkos žodžių už kilnius darbus mes nebijome. Utenos medikams – padėkos už atsakingą darbą.


Už ilgametį darbą“ Staselei Sadauskienei. Bet tikrai norėtųsi, kad tiek pasveikinimų ar tiesiog paprastas padėkos žodis mus lydėtų ne tik per.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...