2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

Pyragu receptai su uogiene

Pyragu receptai su uogiene Pyragas su uogiene Nuostabaus skonio trapus pyragas su uogiene. Skaniausi receptai, gardžiausi patarimai, įkvepiančios naujienos ir konkursai. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.

Pyragu receptai su uogiene
Jeigu užsinorėjo ko nors saldaus prie kavos ar arbatos, o daug laiko ruošti tešlai skirti nenorite, jums patiks šio greito pyrago receptas. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.


PRIEŠISTORĖ Išbandytas begalę kartų (receptas nusirašytas prieš 100 metų turbūt iš SM...).

Pyragu receptai su uogiene
Sako, tai jokia ne paslaptis, nes jį jau viešai skelbė “Sidabrė”. Bet kas ta “Sidabrė”, sakysit, palyginus su. Uogienė buvo sutverta trupininiam pyragui, ar gi ne? Gero trupininio pyrago receptas visada pravers. Jei norisi dar daugiau skonio, ant viršaus. Paprastas receptas, puikus rezultatas bei eilė svečių su užrašų knygute, norinčių jį iš tavęs. O geriausią trupininio receptą aptikau Gustavo receptų knygoje.


Ant šio sluoksnio tolygiai paskirstome bruknių uogienę, o ant uogienės. Receptą prieš daug metų radau interneto platybėse.

Pyragu receptai su uogiene
Beata gamina trapų plokštainį su vasaros uogiene ir riešutais. Seniai ieskojau gero trupininio pyrago recepto, nes savaji pameciau. I ji dedu kremini suri su avieciu uogiene, arba tarkuotus obuolius. Ant jos sukrečiame uogienę ir tolygiai paskirstome. Recepto tipas: Pyragai Žymos: cukrus, kiaušiniai, miltai, sviestas, tirštos uogienės Produktai: cukrus. Trupininis pyragas ir skanus, ir labai lengvai pagaminamas!


Tradicinis receptas su serbentų uogienės įdaru.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...