2017 m. rugpjūčio 20 d., sekmadienis

Retro stiliaus drabuziai

Retro stiliaus drabuziai Boa nuomojamas atskirai, kaina3 eur. Išskirtinės retro stiliaus suknelės yra įkvėptos buvusių tendencijų bei patobulintos vyraujančių mados vėjų. Galite suknelė į hipis ar diskoteka stilius.

Retro stiliaus drabuziai
Taip pat manoma, retro stiliaus drabužiai, nors iš mados neseniai. Retro mada - tai praeitis dabartyje. Tačiau, jei jūs norite naudoti retro. Dizainerė Diana Kuzmickaitė siūlo šventiniam vakarui rinktis viso pasaulio mados podiumuose ir mados guru spintose karaliaujantį retro stilių.
Retro stiliaus drabuziai
Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas.


Retro" vakarėlio apranga ir stilius. Tai laikai, kai damos bangavo plaukus, ryškiai dažė akis ir lūpas. Sąrašas užsienio parduotuvių, kurios siunčia į Lietuvą. Vintažu vadinami drabužiai, aksesuarai ir avalynė, pagaminti 3-iajame – 9-ajame dešimtmečiuose. Svarbiausia, kad moteriški drabužiai būtų originalūs, stilingi ir pabrėžiantys figūrą. Nekaltas siaip jei isleistuvem tai. Susirinkę stilingi jubiliato draugai, o ypač pats dizaineris su drauge Monika, puikiai derėjo prie retro stiliumi įrengtos kavinės interjero, kurį ir. Kaip greitai pasidaryti žaismingą retro stiliaus šukuoseną, kuria kadaise žavėjo legendinės aktorės Brigitte Bardot, Audrey Hepburn ar.


Retro stiliaus drabuziai
Puikiai tiks nuotakai, ieškančiai išskirtinio retro stiliaus vestuvinio drabužio. San Patrick mados namai, modelis - Escarlata. Suknelės dydis 38 (M), tačiau ji su. O galbūt pati svajojate apie retro stiliaus vestuvinę suknelę? Kas būdinga retro stiliui, kokioms merginoms tinka puoštis ir kaip suknelės gali padiktuoti ar suteikti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...